Botox behandeling

Botox behandeling in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Utrecht en Rotterdam

Hoor je vaak dat je er moe uitziet? Een botox behandeling verandert dat! Voorhoofdrimpels, fronsrimpels en kraaienpootjes behoren tot het verleden dankzij onze botox behandeling.

  • Veilige behandelmethode door cosmetische artsen
  • Botoxbehandeling vanaf € 75,00
  • Behandeling op meerdere vestigingen door Nederland
  • NO TRACE FACE®
  • Na de behandeling is je arts altijd bereikbaar voor vragen

Alles wat je altijd al over botox wilde weten.

Wat is Botox?

Botox is de algemene naam voor botulinetoxine type A (Azzalure® is een merknaam). Het is een natuurlijk voorkomend eiwit van een bacterie. Het blokkeert de prikkeloverdracht van zenuw naar spier, zodat deze tijdelijk minder krachtig wordt. Hierdoor voorkom je dat een rimpel dieper zal worden.

Hoe snel werkt Botox?

Het eerste effect van Azzalure® is binnen 2 tot 7 dagen na de behandeling zichtbaar en na 2 weken is het resultaat optimaal. We maken daarom graag standaard na 2 weken een controle afspraak, waarin we samen bekijken of het effect van de behandeling inderdaad naar verwachting is.

Krijg ik van Botox een uitdrukkingsloos gezicht?

Alleen wanneer een arts te veel botox op de verkeerde plaatsen toedient, kan hier sprake van zijn. Bij DOCTORS at SOAP streven we echter altijd naar een NO TRACE FACE® met undectable injectables. Om dit te bereiken kijkt uw arts bij DOCTORS AT SOAP naar heel veel aspecten van uw gezicht en postuur. Bijvoorbeeld hoe uw spieren bewegen, hoe sterk ze zijn, hoe de relatie is tot andere spieren. Uw arts zal op basis hiervan beslissen met hoeveel eenheden botox gestart gaat worden. Daarbij geldt altijd: liever te weinig dan te veel. Tijdens de eerste controle kan er altijd nog iets bij gedaan worden ten slotte. Hieraan zijn dan geen kosten verbonden, we zien u graag op controle! Iedere behandeling is op maat en geen behandeling is hetzelfde, want iedereen is anders.

Hoe lang blijft Botox werkzaam?

Het eerste effect van Azzalure® is binnen 2 tot 7 dagen na de behandeling zichtbaar en na 2 weken is het resultaat optimaal. We maken daarom graag standaard na 2 weken een controle afspraak, waarin we samen bekijken of het effect van de behandeling inderdaad naar verwachting is. Afhankelijk van een aantal factoren is de botox na 3 tot 4 maanden weer uitgewerkt.

Is Botox veilig?

Gezien de jaren lange ervaring en wetenschappelijk onderzoek dat is verricht met de Botox die wij bij DOCTORS AT SOAP gebruiken, kunnen wij u een veilige botoxbehandeling aanbieden..

Wat zijn de kosten van Botox?

Onze artsen kijken altijd naar uw individuele spierkracht en stemmen daar de maximale hoeveelheid Botuline toxine op af. Daarom kunnen we niet met zones werken. Een behandeling met Botox kost minimaal 110 euro. Voor iedere eenheid daarboven rekenen we 11 euro. Meestal is een LITE behandeling voldoende. DOCTORS AT SOAP werkt volgens het NO TRACE FACE® principe. Botoxbehandelingen zijn daarom altijd op maat en alle prijzen zijn daarmee richtprijzen.

Lite/Basic/Intense

Na het geven van vele injectable behandelingen kunnen we de hoeveelheid gebruikte eenheden voor Botox- en milliliters (ml) voor de Filler behandelingen over het algemeen heel goed indelen naar leeftijd. Met deze indeling betaalt u nooit teveel voor een behandeling. Vanzelfsprekend zijn er altijd uitzonderingen. Iemand van 37 jaar kan altijd nog voldoende hebben aan een LITE behandeling en het aantal eenheden en/of ml wat daarbij hoort. Bij DOCTORS AT SOAP wordt iedere klant geadviseerd over de beste hoeveelheid waarbij ons NO TRACE FACE® uitgangspunt gehandhaafd blijft.

Over het algemeen kunnen we de volgende indeling maken zodat u een inschatting kunt maken van de kosten van de door u gekozen behandelingen.
LITE = t/m 35 jaar
BASIC = 35 t/m 45 jaar
INTENSE = 45 en ouder

NB Wettelijk gezien mogen artsen patienten cosmetisch behandelen vanaf 18 jaar. Binnenkort zal dit mogelijk gewijzigd worden naar ouder dan 25 jaar. Doctors at Soap is hier een voorstander van. 

Is je leeftijd nu tussen de 18 en 25 jaar, dan beoordeelt de arts tijdens het (gratis) consult of een behandeling noodzakelijk of juist niet gewenst is. De arts behoudt altijd de mogelijkheid om er voor te kiezen niet te behandelen.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan bijvoorbeeld via de mail. doctors@doctorsatsoap.com

Wat is Botox precies en wat doet een botox behandeling?

Onze ervaren artsen leggen het uit in onderstaande video’s.

PRIJZEN

Testimonials

MIGRAINE

Botulinetoxine is voor mij dé oplossing geweest voor mijn migraine. Had echt al alles geprobeerd, alle soorten poeders en pillen, maar ook verschillende cursussen om meer te ontspannen.

Niets hielp echt of lang genoeg. Via mijn huisarts hoorde ik over Botox en ben ik bij DOCTORS AT SOAP terecht gekomen. Een hele fijne ruimte, een ontspannen en deskundige sfeer: ik was snel op mn gemak.

De arts gaf duidelijk uitleg, gaf me echt het gevoel dat ik alles kon vragen. Mijn angst om dan wel van mn hoofdpijn af te zijn maar misschien met een enorm strak hoofd te lopen werd gelukkig ook snel minder! En wat de arts voorspelde gebeurde: ik ben van mijn hoofdpijn af! Geen strak hoofd én ontzettend blij dat ik niet meer om de 2 weken met een aanval in bed lig. Wat een oplossing!

Mireille (32 jaar)

VOORHOOFDSLIJNEN

Doordat ik altijd al een expressief gezicht heb gehad, had ik op jonge leeftijd al een aantal diepe voorhoofdslijnen. Op zich niet erg natuurlijk, maar nu werden deze groeven echt wel steeds dieper.

Nou hoeven die lijnen niet weg, want ze passen bij me, maar een soort ‘snelweg van Amsterdam naar Amersfoort’ is nou ook weer niet nodig.

Bij DOCTORS AT SOAP behandelen ze volgens het NO TRACE FACE principe: door heel LITE elke 3-4 maanden een klein beetje Botulinetoxine te gebruiken, zijn de lijnen gewoon veel zachter geworden en is tegelijkertijd de mimiek in mijn gezicht niet verloren gegaan. Fantastisch dat het behoud van een natuurlijk uiterlijk mogelijk blijft!

Angela (45 jaar)

BOTULINETOXINE IN EENHEDEN IPV ZONES

Al lange tijd dacht ik na over een behandeling tegen de rimpels in mijn voorhoofd en mijn kraaienpootjes. Ik was daarbij bang voor een resultaat waarbij ik mijn mimiek zou verliezen.

Bij DOCTORS AT SOAP worden geen standaard doseringen gebruikt. Ze werken niet met die zones. Er wordt juist samen met je naar een passende hoeveelheid Botox  gezocht die ervoor zorgt dat de rimpels zachter worden maar waarbij je ook je beweging in het gezicht en je mimiek behoud. Je krijgt het aantal eenheden dat bij jou past.

Het resultaat is daarom erg natuurlijk én zo betaal je nooit teveel.

Tara (48 jaar)

DOCTORS AT SOAP werkt met Botulinetoxine van: