COSMECEUTICALS

Huidverbetering

met Highly

Dosed Skin Ampoules

I

HIGHLY DOSED SKIN AMPOULES

Wat gebeurt er als je de meest effectieve werkstoffen kunt toedienen tot in de diepste huidlaag? Dan krijg je een verbluffend mooie en frisse huid. DOCTORS AT SOAP lanceert een nieuwe treatment met HIGHLY DOSED AMPOULES om deze huidverbetering te realiseren.

De 3 HIGHLY DOSED SKIN AMPOULES zijn door DOCTORS AT SOAP i.s.m. een pharmaceutisch laboratorium ontwikkeld. Ze bevatten alleen de beste ingrediënten in de hoogst mogelijke concentratie. Geen ellenlange INCI-lijsten, maar alleen de ingrediënten die er toe doen.

 

  • RETINOL 300.000 IU: hoge concentratie vitamine A voor het tegengaan van huidveroudering.
  • VITAMIN C 20%: hoge concentratie ascorbic acid-ampoules voor optimale huidverbetering op het gebied van teint en textuur.
  • MESOGLOW COCKTAIL: hoge geconcentreerde cocktail van hyaluronzuur, Sodium, dna, dmae en organic siliconen voor een ultiem plump, gehydrateerde en verstevigde huid.
I

TIXEL® OPEN CHANNEL TREATMENT met HIGHLY DOSED SKIN AMPOULES

De nieuwe TIXEL® OPEN CHANNEL TREATMENT met HIGHLY DOSED SKIN AMPOULES van DOCTORS AT SOAP is een revolutie op het gebied van huidverbetering voor het gezicht en de hals. Al na één sessie van deze non-invasieve doch intensieve behandeling is de huid frisser, sterker, strakker en steviger!

TAKE THE TREATMENT HOME : Dermaroller met HIGHLY DOSED SKIN AMPOULES

Op basis van de TIXEL® OPEN CHANNEL TREATMENT heeft DOCTORS AT SOAP ook een TAKE THE TREATMENT HOME set ontwikkeld, zodat je het  huidverbeterende effect van deze professionele behandeling ook thuis kunt ervaren. Of, het effect van de behandeling naderhand kunt onderhouden. Wat zit er in? Een dermaroller, plus een skin ampoule set die geschikt is voor jouw huid. Onze artsen en SOAP specialisten geven je graag advies.

Lees meer over de TIXEL OPEN CHANNEL TREATMENT

I

DUTCH BEAUTY AWARD

Onze HIGHLY DOSED SKIN AMPOULES hebben een Dutch Beauty Award gewonnen! De jury bestaande uit vak journalisten deelt deze awards uit aan de beste cosmeticaproducten in Nederland. Ons lovend juryrapport:

“Deze hip ogende treatment biedt de resultaten van een salon. De effectieve ingrediënten doen de huid zeker goed. Met name de ampullen krijgen lovende woorden van de jury. De Home Therapy Highly Dosed Skin Ampoules- Take The Treatment Home -van Doctors At Soap zijn nieuwkomer van het jaar!”

HIGHLY DOSED SKIN AMPOULES

De HIGHLY DOSED SKIN AMPOULES van DOCTORS AT SOAP hebben de Dutch Beauty Award gewonnen!
Je koopt de HIGHLY DOSED SKIN AMPOULES op de Soap Treatment Store.