DOCTORS AT SOAP Amsterdam heeft een nieuwe behandeling: de Tixel®. Het is een revolutionaire doorbraak in huidverbetering en verstrakking van het gezicht en de hals. Wat de Tixel® zo bijzonder maakt? Dat is de combinatie van een effectieve behandeling van de huid, terwijl je daar in het dagelijks leven nauwelijks last van hebt. Ofwel, gewoon kunnen blijven werken en je dagelijkse beslommeringen doen zonder dat je last hebt van de behandeling. Na één behandeling is er al verbetering van de huidstructuur zichtbaar, zijn de gezichtscontouren verstrakt en heeft de collageen productie een boost gekregen. Na drie tot vier behandelingen is het resultaat optimaal. Genoeg reden om Dr. Diederik 5 essentiële vragen te stellen. Want waarom is deze behandeling zo bijzonder effectief?

Valt de behandeling mee?
De behandeling met Tixel® kan ervaren worden als een prikkeling van de huid. Het valt aan te bevelen een half uur op voorhand 2 paracetamol in te nemen.

Is het geschikt voor iedereen?
De behandeling is geschikt voor mannen én vrouwen van alle leeftijden. De enige voorwaarde is een goede basisgezondheid. De Tixel® wordt gebruikt voor huidverjonging en huidverstrakking van oogleden, gezicht, hals, décolleté, handen, armen en benen. Zonbeschadiging, rimpels, verslapte huid, licht hangende oogleden, littekens en striae (striemen) kunnen erg goed met Tixel® worden behandeld.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Er zijn 4 behandelingen met telkens 1 maand tussenperiode nodig. Na elke behandeling verbetert het resultaat. Het beste effect krijgt u zo’n 4 a 6 maanden na de laatste behandeling, in deze periode wordt er nog nieuw collageen en elastine in de huid aangemaakt.

Is het resultaat blijvend?
We blijven verouderen. Daarom raden wij u aan om na de behandeling uw huid goed te verzorgen. Het is aan te bevelen om na een half jaar een non-ablatieve Tixel® behandeling, te doen om het resultaat zo lang mogelijk vast te houden.

Kortom, waarom is deze behandeling zo effectief?
Het bijzondere aan de Tixel® is dat er gebruik gemaakt wordt van een nieuwe techniek: Thermo-Mechanische Ablatie. Dit houdt in dat de titanium kop (1 cm2) met kleine titanium pinnen heel kort tegen de huid aan wordt geschoten. Door middel van een korte contactduur met de huid worden er steriele micro gaatjes heel snel en veilig in de huid gemaakt en wordt de warmte diep in de huid gebracht. Door de kleine wondjes wordt een wondgenezingsproces op gang gebracht. De afgifte van hitte in de lederhuid zorgt voor aanmaak van collageen, die resulteert in een stevigere huid.  

Meer weten?
Benieuwd naar de Tixel® behandeling of wil je weten of dit iets is voor jou? Bekijk de korte video hieronder en maak vrijblijvende afspraak via
de onderstaande link.