Medische injectables behandeling

Medische Botox behandeling in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Utrecht, Haarlem en Rotterdam

Heb je last van overmatig zweten? Of heb je last van migraine, een vermoeide blik of tandenknarsen? Botox to the rescue! Met de medische injectables behandeling van DOCTORS AT SOAP zijn deze fysieke ongemakken snel verleden tijd. Botox kan namelijk goed ingezet worden voor de bestrijding van verschillende gezondheidsklachten! Onze ervaren artsen geven je graag advies en kijken samen met jou naar een passende behandelmethode. Geniet weer van het leven!

Voordelen medische botox behandeling bij Doctors at Soap

  • Behandeling op maat door cosmetische artsen
  • Aangesloten bij de NVCG
  • Behandeling op meerdere vestigingen door Nederland
  • NO TRACE FACE®
  • Na de behandeling is je arts altijd bereikbaar voor vragen

Alles wat je altijd al over medische botox treatments wilde weten

Spierspannings hoofdpijn en migraine

Veel voorkomende oorzaken van hoofdpijn zijn spierspanningshoofdpijn en migraine.

SPIERSPANNINGSHOOFDPIJN

Tegenwoordig werken de meeste mensen met enige regelmaat achter een computer, Ipad of telefoon. De spieren rond de ogen worden hierdoor vrij sterk belast. Dit kan hoofdpijnklachten geven. Indien nodig kan je hiervoor pijnmedicatie neme, maar ook met botox kunnen we de spieren net genoge ontspannen dan de druk er af gaat. Indien de spierspanning wordt veroorzaakt door sterke frons, kraai en/of voorhoofdspieren, kan een behandeling met botox de hoofdpijn frequentie aanzienlijk verminderen.

MIGRAINE

Hetzelfde geldt voor migraine. Door in de regio van de migraine kleine hoeveelheden botox te injecteren, zien we regelmatig dat de migraine frequentie aanzienlijk afneemt. Het werkt in ca 80% van de gevallen.

Overmatige transpiratie (Hyperhidrosis)

Alleen nog maar donkere shirts dragen omdat het overmatig transpireren anders zo zichtbaar is? Overmatig transpireren, ook wel hyperhidrose genoemd, komt voor bij ca 3% van de bevolking en dan met name onder de oksels, aan de voeten, in de handpalmen en op het voorhoofd. Veel mensen schamen zich hiervoor en kunnen er zelfs hinder van ondervinden in het dagelijks leven.

Met botulinetoxine is dit gelukkig erg goed te behandelen. Eerst wordt het te behandelen gebied verdoofd met EMLA crème. Vervolgens wordt met het kleinste naaldje en kleine hoeveelheid botulinetoxine ingebracht. Dit middel blokkeert namelijk de zenuwen van de zweetklieren. Hierdoor produceren de zweetklieren nauwelijks tot geen zweet meer. Na 4 tot 6 maanden is het effect weg en herstellen de zenuwen waardoor de zweetklieren weer zweet gaan produceren. Je kunt de behandeling dan herhalen.

Tandenknarsen / bruxisme

Deze behandeling is ter bevordering van het ontspannen van de kaakspier om nachtelijk tandenknarsen te verminderen. Tandenknarsen geeft vaak pijnklachten bij kaak, kaakspieren en hoofdpijn. En het kan je gebit beschadigen. Een oplossing van tandartsen is meestal een bitje. Met botox ben je in 1 keer van de verhoogde spierspanning af en is het bitje niet meer nodig. Dat slaapt een stuk prettiger vinden onze patienten!

Wenkbrauwlift

Met het ouder worden, wordt de huid slapper en het volume er onder minder. Daarnaast kunnen sterke fronsspieren de wenkbrauwen naar beneden trekken als het ware. Hierdoor gaan je wenkbrauwen hangen. Dit geeft vaak een vermoeid gevoel en een vermoeide blik. De constante spanning bij de ogen voelt zwaar aan. Met een beetje botulinetoxine kunnen we de spanning in de spieren rond de ogen doen afnemen, waardoor het vermoeide gevoel en de vermoeide blik verdwijnt.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan bijvoorbeeld via de mail. doctors@doctorsatsoap.com

Prijzen medische injectables treatments

Testimonials

TANDENKNARSEN

Mijn kaakspieren zijn zo sterk geworden in de loop der jaren omdat ik continue aan het tandenknarsen was. Dit had tot gevolg dat mijn tanden sneller gingen slijten en ik zelfs een kies al kapot had gebeten. Van mijn tandarts kreeg ik een bitje, maar elke nacht zo’n ding in werkt niet voor mij. Toen verwees mijn tandarts me door naar DOCTORS AT SOAP. Daar kreeg ik botulinetoxine in mijn kaakspieren (in een lichte dosering, lichter dan gemiddeld) en dat haalde precies de spanning er af. Precies wat de bedoeling was. Super!

Mark (50 jaar)

OVERMATIG ZWETEN

De enige kleur kleding die ik durfde te dragen was zwart. Want dan zag je ten minste die zweetplekken onder mijn oksels niet. Nu hou ik wel heel erg van de kleur zwart, maar af en toe een fleurig blouse aan mag ook wel. Maar dat ging echt niet.

Totdat mijn huisarts me wees op de mogelijkheid van botulinetoxine tegen overmatig zweten in de oksels. Ze verwees me naar DOCTORS AT SOAP en daar kreeg ik hele goede uitleg (ik vond het namelijk best eng). De EMLA deed z’n werk en het was zo gepiept. En wat een wonder: kurkdroge oksels!! Zelfs toen we in Thailand waren, bleven mijn oksels droeg. En de behandeling werd nog vergoed ook trouwens. Zo blij dat ik er vanaf ben.

Adela (39 jaar)

HOOFDPIJN

Mensen die nooit hoofdpijn hebben, kunnen zich niet voorstellen hoe het is om vaak hoofdpijn te hebben. Gelukkig maar, want het is echt om gek van te worden af en toe. Pillen slikken is ook niet fijn.
Door 1 keer per 3 maanden naar DOCTORS AT SOAP te gaan, is alles acceptabel. Ik kom weer toe aan mijn werk en heb die pillen niet meer nodig. Scheelt ook weer! Doe mij maar af en toe een beetje botulinetoxine, wat een opluchting. Nu functioneer ik ten minste weer prima en niemand die het ziet, want daar letten ze ook op met het NO TRACE FACE principe.
Dank Doctors!

Anne-Marie (36 jaar)

DOCTORS AT SOAP werkt met botulinetoxine van: