PLEXR behandeling van Doctors At Soap

Soft surgery behandeling voor huidverstrakking zonder chirurgie

Bij DOCTORS AT SOAP hebben we drie levels van chirurgie, namelijk soft, small en plastisch. PLEXR is een veilige en makkelijke soft surgery behandeling die huid- en huidverouderingsproblemen aanpakt zonder een chirurgische ingreep te hoeven ondergaan. Een groot pluspunt: de PLEXR behandeling is erg veelzijdig. De focus van de behandeling ligt op huidverstrakking, maar PLEXR kan ook ingezet worden voor het oplossen van oppervlakkige huidproblemen. Heb je bijvoorbeeld last van hangende wenkbrauwen, pigmentvlekken of acné littekens? Een vervelend wratje of een moedervlek op een onhandige plek? Dan is een PLEXR behandeling dé manier om van je skinconcerns af te komen. Geschikt voor alle huidtypen en leeftijden.

Voordelen PLEXR behandeling bij Doctors At Soap

  • Geschikt voor kleine oppervlaktes
  • Kleine chirurgische ingreep
  • Face Time Consult mogelijk
  • NO TRACE FACE®
  • Behandeling door ervaren artsen

SOFT SURGERY/PLEXR

I

Ooglidlift, wenkbrauwlift en liplijntjes

Het effect van de PLEXR behandeling is ten eerste huidverstrakking: slappe huid rond de ogen, kraaienpootjes of bovenlip. Overal waar de huid slap is, kunnen we deze verstrakken. Door het precieze lichtflitsje is de PLEXR ideaal voor kleine opppervlaktes.

I

Pigment, acné en littekens

Ten tweede werkt PLEXR dus eigenlijk als een soort laser waarmee we pigmentvlekken en acné littekens (in gezicht en storende vaatjes op de enkel) kunnen verwijderen. Super handig dus!

SMALL SURGERY

I

Talgklier

Vooral op de behaarde hoofdhuid komen ze vaak voor, maar ook wel op de rug: de verstopte talgklier die niet meer vanzelf weggaat. De enige oplossing: klein chirurgisch verwijderen. Onder locale verdoving verwijdert onze arts deze boosdoener voor dat u het door heeft. En haren borstelen gaat weer zonder problemen.

I

Steelwratje

Steelvormige wratjes kunnen heel eenvoudige middels PLEXR worden verwijderd. De PLEXR behandeling lijkt het meest laser: met een klein plasma stroompje wordt het wratje simpel en snel verwijderd. Na afloop verschijnt er een korstje. En waar eerst een steelvormig wratje zat, zit nu een egaal mini schaafwondje.

I

Moedervlek

Storende moedervlek zonder klachten ergens op het lichaam? Maar deze liever niet zichtbaar laten zitten? Onze plastisch chirurg beoordeelt de mogelijkheid om deze onder locale verdoving te verwijderen. Bij het verwijderen van moedervlekken wordt altijd PA onderzoek aangevraagd. Hiervoor werkt DOCTORS AT SOAP samen met plastisch chirurg Esther Mesters van Cosmedic te Eindhoven.

PLASTIC SURGERY

I

Hangende oogleden

Hangende oogleden komen heel vaak voor en heel veel mensen hebben er last van. Weet je een goede dokter voor een ooglidcorrectie? Die vraag kregen onze artsen dan ook regelmatig. Om die reden werkt DOCTORS AT SOAP per direct samen met plastisch chirurg Esther Mesters van COSMEDIC. Want Esther staat erom bekend dat zij met haar operatietechniek een sneller herstel bereikt met vrijwel geen blauwe plekken. En net zo belangrijk, Esther doet de operatie met de NO TRACE FACE techniek: je ziet niet dat je behandeld bent…

Dr. Esther Mesters heeft spreekuur in de COSMEDIC CONSULTATION ROOM bij DOCTORS AT SOAP aan de Nieuwe Emmasingel in Eindhoven. En als je nou niet in Eindhoven woont? Boek dan een FACETIME CONSULT in!

Face Time Consult

Uniek in Nederland: Alle cosmetisch artsen van de DOCTORS AT SOAP vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven staan via online videoscreens in rechtstreekse verbinding staan met elkaar en met plastisch chirurg Esther Mesters. Zo kan er altijd een (gratis) consult met zowel patiënt, cosmetisch arts en plastisch chirurg gerealiseerd worden.

Indien er uit het (video)consult blijkt dat er een indicatie is voor een ooglidcorrectie kan een week later de operatie worden ingepland. Alle operaties zullen in het Sint Annaziekenhuis in Geldrop plaatsvinden. De hechtingen worden een week later verwijderd door je eigen cosmetisch arts. De eindcontrole vindt na 6 tot 8 weken plaats en wordt dit (via videoverbinding) weer gedaan door Esther Mesters. Zo hoef je minimaal te reizen naar Eindhoven en ben je in handen van 2 bekwame artsen.

Alles wat je altijd al over Surgery at Soap wilde weten

Wat is surgery bij DOCTORS AT SOAP?

De artsen van DOCTORS AT SOAP zijn gespecialiseerd in PLEXR soft surgery. Voor de kleine chirurgische ingrepen en grotere plastisch chirurgische ingrepen verwijzen wij door naar Esther Mesters van Cosmedic.

PLEXR soft surgery

De PLEXR is een soort lichtflitsje waarmee we huidverstrakking creeeren. Perfect voor de iets slappere huid rond de oogleden (onder en boven), pigmentvlekken en  liplijntjes. Alle artsen van DOCTORS AT SOAP kunnen deze behandeling uitvoeren. Vooralsnog is de PLEXR alleen in Amsterdam beschikbaar. In 2017 verwachten we de PLEXR ook in Den Haag.

Kleine chirurgie / small surgery met coagulator

Met de coagulator kunnen ook hinderlijke  kleine fibroompjes worden verwijderd. Alle cosmetisch artsen van DOCTORS AT SOAP kunnen met een cosmetisch oog goedaardige bultjes en vlekjes op deze manier  verwijderen.

Plastisch Chirurg

Daarnaast heeft DOCTORS AT SOAP voor kleine chirurgie, chirurgische ooglidcorrecties, verwijzingen voor halslift en/of borstvergroting een samenwerking met plastisch chirurg Esther Mesters van COSMEDIC. Zij is een uitermate precieze plastisch chirurg die oog heeft voor de mens achter de kwaal en een uitstekend chirurg is. Deze ingrepen worden uitgevoerd in ziekenhuizen in de regio Eindhoven.

Do's & Don'ts PLEXR behandeling

EXPECTATIONS PLEXR

Indicaties en werking:

* Verminderen en/of vervagen van rimpels, ooglid-of wenkbrauwptosis, acné, striae, tattoo’s, benigne neoplasie, littekens en pigmentvlekken.

* Een PLEXR behandeling is een niet invasieve, veilige en effectieve methode, waarbij de eerste huidlaag wordt behandeld met een gecontroleerde sublimatie met verstrakking en regeneratie van de huid tot gevolg.

* Een uur voor de behandeling wordt eerst een verdovende crème aangebracht.

* Een uur voor de behandeling 1 gram paracetamol innemen is aan te bevelen.

* Na de behandeling is een korstje zichtbaar op de behandelde plek. De volgende dag kan zwelling van de oogleden optreden.

DO’s

* Bescherm de behandelde plekken iedere dag met de meegekregen foundation met SPF gedurende 4-6 weken.

* Een (lichte) zwelling verdwijnt doorgaans meestal binnen 1-2 dagen.

* Dep de behandelde plek ’s avonds schoon. Niet wrijven.

* Gebruik dagelijks een dagcrème met SPF volgens voorschrift.

DON’TS

1e 3-5 dagen

*Wrijf of masseer het behandelde gebied niet. Dep de huid na het wassen voorzichtig droog met een zachte handdoek.

* Niet krabben aan de korstjes (om littekenvorming te voorkomen). Deze dienen vanzelf los te laten.

1e 4-6 weken

* Onderga geen gezichtsbehandeling.

* Vermijd blootstelling aan zonlicht en gebruik dagelijks SPF volgens voorschrift (om pigmentvlekken te voorkomen).

NEEM ALTIJD CONTACT OP MET EEN VAN ONZE ARTSEN BIJ VRAGEN, ONGERUSTHEID OF COMPLICATIES.

Email: doctors@doctorsatsoap.com

Telefoon: +31 (0) 20-6730506

Lite/Basic/Intense

Na het uitvoeren van vele duizende behandelingen kunnen we de behandelingen over het algemeen heel goed indelen naar leeftijd. Met deze indeling betaalt u nooit teveel voor een behandeling. Vanzelfsprekend zijn er altijd uitzonderingen. Iemand van 37 jaar kan altijd nog voldoende hebben aan een LITE behandeling. Bij DOCTORS AT SOAP wordt iedere klant geadviseerd over de beste behandeling waarbij ons NO TRACE FACE® uitgangspunt gehandhaafd blijft.

Over het algemeen kunnen we de volgende indeling maken zodat u een inschatting kunt maken van de kosten van de door u gekozen behandelingen.
LITE = t/m 35 jaar
BASIC = 35 t/m 45 jaar
INTENSE = 45 en ouder

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan bijvoorbeeld via de mail. doctors@doctorsatsoap.com

Prijzen PLEXR behandeling

Testimonials

PLEXR

Ik kreeg steeds meer last van hangende oogleden en ook de huid onder mijn ogen was helemaal verkreukeld. Het werden een soort zakjes. Alleen zag ik erg op tegen een chirurgische ingreep. De verdoving, de littekens… Bij DOCTORS AT SOAP kwam ik al en toen vertelde mijn arts me over deze optie, de PLEXR. Ook zei ze dat ik eigenlijk een chirurgische indicatie had (gezien de hoeveelheid ‘los vel’) maar toch wilde ik het proberen.

Ik heb nu 2 keer de PLEXR behandeling gehad en wat ben ik blij. Geen te strakke ogen, maar gewoon mezelf, mijn eigen blik in de ogen. Het scheelt zeker een paar mm vel! Dat is wat ik willde! Ik kan weer even een paar jaar vooruit…

Carla (46 jaar)

STEELWRATJES

De zomer kwam er weer aan en ik durfde niet echt fijn een zomerjurkje aan vanwege die steelwratjes bij mijn hals. Via via kwam ik bij Dokter Margaret op het spreekuur. Zij kijkt eerst wat voor plekje het is.

Bij mij was dit een goedaardig steelwratje . Met de coagulator werd deze heel eenvoudig weggehaald. Piece of cake eigenlijk. Dat ik dat niet eerder gedaan heb…Maar super fijn dat ik nu straks mijn jurkjes met een gerust gevoel aan kan. Dank Margaret!

Janine (39 jaar)

ACNE LITTEKENS

Al sinds mijn tienerjaren heb ik vervelende littkens. in mijn gezicht. Dat komt door de erge acné die ik had. Via de assistente Floor hoorde ik van de PLEXR en dat die je huid nog egaler kan maken. De skinbooster had al enorm geholpen dus dit leek me een heel goed idee. De rust die er in de kliniek heerst is altijd  heel fijn, de achtergrond muziek maakte me rustig en het kopje thee vooraf ook (Kushmi thee!).

Mijn arts heeft echt met een cosmetisch oog alles gedaan en met de PLEXR de littekens behandeld. Ca 4 dagen had ik korstjes maar alles is mooi genezen. Zo kan een doktersbezoek dus ook!

Linda (43 jaar)