MICRONEEDLING

Bij Doctors At Soap wordt de microneedling treatment uitgevoerd middels nieuwste techniek, de Dermapen 4.

Microneedling: before the treatment

Voorafgaand aan de microneedling behandeling is het van belang dat je 4 tot 6 weken geen blootstelling aan de zon hebt gehad. Daarnaast adviseren we om 1 week voorafgaand aan de behandeling geen self tanning te gebruiken.

 

Treatment: microneedling

Tijdens de microneedling behandeling maakt de Dermapen met kleine naaldjes, minuscule perforaties in de huid. Dit zorgt ervoor dat collageen en elastine worden gestimuleerd wat de huid zal verstevigen. Je huidconditie wordt geoptimaliseerd, poriën verfijnen, oneffenheden en littekens verminderen en het zal fijne lijntjes vervagen. Daarnaast zullen producten beter worden opgenomen door de versterkte doorbloeding van de huid. Deze behandeling is uitermate geschikt om te combineren met andere treatments van Doctors at Soap & Soap Treatment Store.

 

After the treatment

Na de microneedling kan je huid wat rood zijn en wat trekkerig aanvoelen, wat vergelijkbaar is met een lichte zonverbranding. De dag na de behandeling zal de roodheid grotendeels verdwenen zijn. Door het herstel van de huid kan de huid gehydrateerd zijn, het is van belang om je huid soepel te houden. De huid heeft gemiddeld een week nodig om de vochtbalans weer op peil te brengen. Om dit proces te bevorderen adviseren we hydraterende producten en is het van belang een SPF te gebruiken.

 

Results

Afhankelijk van de intensiteit van de microneedling varieert de interval van 4-8 weken. Laat je adviseren door een van onze skin therapists om een behandelplan op te stellen.

 

Do’s & don’ts

  • 4-6 weken voorafgaand aan de behandeling beperkt zonblootstelling of zonnebankgebruik
  • 1 week voorafgaand aan de behandeling geen gebruik van self tanning
  • 24 uur na de behandeling geen sauna, lang warm bad of intensieve workout

 

Good to know!

Microneedling is een alleskunner, het verbetert de huidstructuur, huidconditie en zorgt voor huidverjonging!

Prijzen Microneedling

 

Volg ons op: