Marguerite van Randwijck

Medische Directeur en cosmetisch arts Amsterdam

Drs. Marguerite van Randwijck heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit Leiden en heeft aansluitend als academisch huisarts gewerkt bij de Universitaire Huisartsenpraktijk van het VU medisch centrum. In 2011 is Marguerite in Nederland opgeleid tot cosmetisch arts. Haar specialiteit is onderhoud van de huid en het verminderen van de vermoeide blik (wallen/kringen/wangen).

Bij DOCTORS at SOAP staat drs. Marguerite van Randwijck garant voor een professioneel medisch beleid met academische inslag en een strikte opvolging van de richtlijnen van de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde). Marguerite is gecertificeerd lid van de NVCG. Binnen de NVCG is zij lid van de Visitatie en Registratie commissie van de NVCG.

Ook maakt ze deel uit van de Onderwijscommissie van de NVCG. Deze Onderwijscommissie werkt mee aan het verkrijgen van een landelijk erkende opleiding tot cosmetisch arts. Daarnaast traint Marguerite artsen (van plastisch chirurgen tot dermatologen) op het gebied van Restylane hyaluronzuurfillers.


Marguerite heeft wekelijks spreekuur in AMSTERDAM.
BIGNR: 89048946601