Winter Wonder Treatments

Speciaal voor de winter hebben we Winter Wonder Treatments om jezelf goed te verwennen.

Winter laser Facial 60 min. €250

Best laser facial ever….and includes free glycolic50% peeling

De anti-aging Signature Laser Facial bij Doctors at Soap is er speciaal voor huidverjonging. Wij maken gebruik van de nieuwste innovatie: de DUETTO laser. Dit is een gecombineerde Alexandrite en Nd-YAG laser. Dit biedt de mogelijkheid om huidveroudering tegen te gaan doordat we met deze laser het collageen en de elastine in de huid intensief kunnen stimuleren. Een veilige en effectieve laserbehandeling tegen rimpels die weinig nazorg nodig heeft!

Microneedling Winter Facial 45 min. €175

Hello pretty new winter skin

De microneedling treatment bij Doctors at soap voor huidverbetering wordt uitgevoerd middels de nieuwste techniek, de Dermapen 4. Tijdens de microneedling behandeling maakt de Dermapen met kleine naaldjes, minuscule perforaties in de huid. Dit zorgt ervoor dat collageen en elastine worden gestimuleerd, waardoor de huid verstevigd zal worden en een grove huidstructuur tegen wordt gegaan. Een doffe huid maakt plaats voor een stralende huid! Dit is slechts één van de vele voordelen aan deze behandeling: de huidconditie wordt geoptimaliseerd, poriën verfijnen, oneffenheden en (acné) littekens verminderen en het zal fijne lijntjes vervagen. Daarnaast zullen producten beter worden opgenomen door de versterkte doorbloeding van de huid. Deze behandeling is uitermate geschikt om te combineren met andere treatments van Doctors at Soap & Soap Treatment Store.

Na één behandeling is het resultaat al zichtbaar, je zult zien dat je huid flink verbetert. Het aantal behandelingen is afhankelijk van je huidconditie en de gewenste resultaten. Je kunt daarom het beste een free consult inplannen met één van onze ervaren huidtherapeuten om samen een behandelplan op te stellen.

Christmas Botox €168

Hoor je vaak dat je er moe uitziet? Zou je graag de ouderdomsverschijnselen in je gezicht willen bestrijden? Of heb je geregeld last van migraine? Een botoxbehandeling is dé oplossing. Met onze Christmas Botox behandeling behandelen we je voorhoofd en frons voor €168. Weet je niet of deze behandeling iets voor je is? Boek gerust een gratis consult in, met de mogelijkheid direct behandeld te worden. Onze ervaren cosmetische artsen werken volgens het NO TRACE FACE principe: het creëren van een jonge uitstraling op een zo subtiel mogelijke manier. Elegant ouder worden dus!

Good to know: een botox behandeling is niet blijvend. Gedurende de tijd dat je Botox gebruikt voorkom je dat rimpels dieper worden, en wanneer je stopt met de behandeling heb je hier ook nog profijt van.

 

Moisturizing Lip Fillers ❄️ €250

Wil jij ook mooie, gezonde, volle en gehydrateerde lippen die er natuurlijk uitzien? Dan adviseren we onze moisturizing lip fillers voor natuurlijk volle lippen. De nadruk ligt op het hydrateren, maar er is wel sprake van lipvergroting. We werken altijd met hyaluronzuur fillers voor het opvullen van de lippen. Eén van de grote voordelen van dit type filler is dat de effecten lang aanhouden, maar de lipvergroting is niet permanent. Hierdoor houd je altijd controle over je uiterlijk. Daarnaast zijn onze behandelingen vrijwel pijnloos.

Boek gerust een gratis consult met één van onze top-artsen voor al je vragen en persoonlijk advies. Er is altijd een mogelijkheid om direct behandeld te worden.