Nieuw bij DOCTORS AT SOAP: 3 levels of surgery!
  1. Soft surgery
  2. Small surgery
  3. Plastic surgery

Met een cosmetisch zeer getraind oog voeren onze cosmetisch artsen en plastisch chirurg – naast onze bekende NO TRACE FACE® botox en hyaluronzuur filler behandelingen- nu ook kleine chirurgische ingrepen uit. Omdat klein fibroompjes, hangende oogleden en kleine in de weg zittende vaatjes wel op een mooie manier verwijderd moeten worden. In deze newsflash alles over Soft Surgery PLEXR treatments:

Hoe werkt de PLEXR® behandeling?

We kunnen de huid behandelen met licht (laser), elektriciteit (coaguleren) en met plasma (PLEXR®). De PLEXR® behandeling met plasma werkt eigenlijk als een heel klein bliksemflitsje. Tijdens de behandeling worden de gassen in de lucht geïoniseerd, waardoor een klein elektrisch stroompje ontstaat. Het levert de energie alleen naar de oppervlakkige huidcellen, zonder dat de onderliggende cellen worden aangedaan. Door de precisie van het flitsje, kan de arts super nauwkeurig werken.

Resultaat ooglidlift, wenkbrauwlift, lidlijntjes en halslift

Het effect van de PLEXR® behandeling is ten eerste huidverstrakking: slappe huid rond de ogen, kraaienpootjes, bovenlip, hals, navel. Overal waar de huid slap is, kunnen we deze verstrakken. Heb je last van losse huid bij de ogen, laat dan je cosmetisch arts beoordelen of je in aanmerking komt voor de PLEXR® behandeling. Het resultaat is directe reductie van overtollig huid bij bijvoorbeeld boven-of onderooglid, maar ook bijvoorbeeld kraaienpootjes in het gebied rondom de ogen kunnen worden behandeld. De PLEXR® Soft Surgery plasma sublimator maakt dat je zonder littekenvorming huidverstrakking kan geven.

De behandeling

De behandeling is ‘dynamisch’: tijdens de behandeling vraagt je arts je ogen open of dicht te doen. Gemiddeld duurt een behandeling 30 minuten. Afhankelijk van de huidslapte, het gebied en hoeveel er behandeld moet worden, heb je 1 à 3 behandelingen nodig met steeds 4-6 weken er tussen.

Na de behandeling

Meestal is er wat zwelling en kan je een wat branderig gevoel ervaren in het behandelde gebied. De ieniemienie korstjes vallen vanzelf af na 3-7 dagen en kunnen met fluid foundation worden gecamoufleerd.

plexr-eyes5
direct na de PLEXR behandeling
Pigment, acné en littekens

Ten tweede werkt PLEXR® dus eigenlijk als een soort laser waarmee we pigmentvlekken en acné littekens kunnen verwijderen. Super handig dus!

PLEXR iets voor jou?

Wil je meer weten of de PLEXR® behandeling iets voor jou is? Book dan hier je afspraak met je cosmetisch arts in Eindhoven, Amsterdam, Den Haag, Utrecht of Rotterdam.

Hangende wenkbrauwen of oogleden, spataderen, een pigmentvlek, een vervelend wratje of moedervlek op een onhandige plek? Dan is een kleine chirurgische ingreep de oplossing. Onze cosmetisch artsen – getraind om altijd te kijken naar het cosmetische effect van een behandeling – zorgen voor een perfect en cosmetisch mooi resultaat. Ze zijn getraind in de PLEXR® en kleine chirurgische ingrepen zoals fibromen verwijderen. Voor de chirurgische ooglidcorrecties werken we samen met plastisch chirurg Esther Mesters van Cosmedic. Zij zorgt voor een No Trace Face ooglidcorrectie, zodat de ingreep precies zo gebeurt dat het bij jou past.