Wil jij werken binnen een ambitieuze, dynamische en innovatieve cosmetische kliniek, waar kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan? Dan wil het team van DOCTORS AT SOAP jou graag leren kennen.

DOCTORS AT SOAP is een toonaangevende Cosmetische kliniek met 5 vestigingen.
Alle artsen van DOCTORS AT SOAP zijn intern opgeleid volgens ons eigen ‘NO TRACE FACE‘ concept en beheersen alle technieken. DOCTORS AT SOAP vindt dat je eigen gezicht juist perfect is en dat je daarbij moet blijven. Wel vinden we dat mooi en elegant ouder worden je laat stralen. Met een paar simpele ingrepen kunnen wij je er weer laten uitzien zoals je je voelt: fris, stralend en energiek.
Onze artsen werken volgens de eisen zoals gesteld door de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Wij besteden aandacht aan goede samenwerking en een fijne sfeer in het team.

Voor onze locaties in Utrecht en Amsterdam zijn wij op zoek naar een:
Doktersassistent Cosmetisch arts

Als doktersassistent heb je een zeer afwisselend takenpakket.
Een uitdagende en zelfstandige functie waarbij je het eerste aanspreekpunt bent voor cliënten en artsen. Je bereidt de consulten voor, draagt zorg voor de planning en administratieve afhandeling. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de voorraden en je zorgt ervoor dat het consult op een prettige wijze verloopt.

Wij vragen:
Een klantgerichte, gemotiveerde en flexibele medewerker die in staat is zelfstandig te kunnen werken en beschikt over goede communicatieve en organisatorische vaardigheden. Je bent enthousiast, representatief en hebt affiniteit met de huid en cosmetische chirurgie. Je beschikt over een diploma op minimaal MBO-niveau. Wij zijn op zoek naar kandidaten die beschikbaar zijn voor gem.16 uur per week.
(Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat op freelance basis)


Interesse?
Ben jij die enthousiaste doktersassistente die wij zoeken? Reageer dan op deze leuke en uitdagende functie! Wij ontvangen graag je cv met motivatie en foto per voorkeur per email t.a.v. Monique Noppen, monique@doctorsatsoap.com
Kijk voor meer informatie over DOCTORS AT SOAP op onze site. Voor telefonische informatie kun je bellen op +31 20 6730506. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.