Botox behandeling bij DOCTORS AT SOAP in Amsterdam

Wil jij er minder vermoeid uitzien? Dan ben je voor een botox behandeling in Amsterdam bij DOCTORS AT SOAP aan het juiste adres. Wij zijn in Amsterdam gevestigd in de Soap Treatment Store, van Baerlestraat 122H.
In een klantvriendelijke omgeving bieden onze ervaren artsen dagelijks kwalitatief hoogstaande en veilige behandelingen. Met Botox® zie je er uitgerust en ontspannen uit, zonder een operatie.

DOCTORS AT SOAP is het adres voor veilige botox behandelingen botox in Amsterdam. Wij werken volgens het No Trace Face principe met gerenommeerde artsen, specialisten en chirurgen. Naast onze Botox behandelingen bieden wij je tevens filler behandelingen, skinboosters behandelingen, profhilo behandelingen, plexr behandelingen, peelings en TIXEL® behandelingen in Amsterdam.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een injectable behandeling met Botox in Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een gratis en vrijblijvend advies.

Wat is Botox?

Botox® is een geregistreerde merknaam en staat voor botuline toxine, een natuurlijk eiwit dat wordt geproduceerd door een bacterie. Een Botox® injectie is geen filler maar verzwakt de gezichtsspieren die zorgen voor je mimiek en rimpels. Doordat de spieren niet meer of minder goed samentrekken, trekt de huid glad bij fijne lijntjes en vervagen diepe rimpels. Een Botox® behandeling is veilig. Het middel heeft alleen een tijdelijk effect op de behandelde spier en geen invloed op de rest van het lichaam. Een behandelde spier herstelt zich bovendien volledig na enkele maanden.

Botox Behandeling in Amsterdam

Botox® wordt door middel van zeer dunne naaldjes in de huid geïnjecteerd. Een behandeling neemt slechts enkele minuten in beslag en wordt over het algemeen als niet pijnlijk ervaren. Het effect van een Botox® behandeling is optimaal na 2 weken. Gemiddeld is de werkingsduur 4 maanden.

De botox behandelingen in Amsterdam worden verzorgd door onze gespecialiseerde artsen Ninette van Es, Mirthe van der Putten, Diederik van Immhof en David Mosmuller.

Ninette van Es

Mirthe van der Putten

Diederik van Imhoff

David Mosmuller

Martine Nipshagen

Sterre Hamann

Wanneer een Botox behandeling?

Wanneer iemand zich stoort aan zijn of haar rimpels, kraaienpootjes of een frons in het voorhoofd, dan biedt een  botox® behandeling in Amsterdam een oplossing. Botox® is ook toepasbaar voor medische problemen.

De toepassingen van Botox®:

• frons- en voorhoofdrimpels
• putjes in de kin
• lijntjes op de neus
• kraaienpootjes
• overmatig transpireren
• migraine en hoofdpijnklachten
• knarsetanden

Wanneer een Filler behandeling?

Naast Botox® in Amsterdam biedt DOCTORS AT SOAP ook fillers. Een fillerbehandeling bestaat uit injecties op basis van hyaluronzuur, een stof die van nature voorkomt in het lichaam. Door het plaatsen van een filler worden rimpels opgevuld waardoor ze vervagen of zelfs verdwijnen.
Botox® biedt een oplossing voor dynamische rimpels. Fillers helpen bij zogenaamde statische rimpels: rimpels die ook in een ontspannen gezicht zichtbaar zijn.

Toepassingen filler behandeling:

• wallen en donkere kringen (traangoot behandeling)
• opvullen van lippen
• neusliplijn en neusbrug of -punt
• afhangende mondhoeken
• opvullen van jukbeenderen en (ingevallen) wangen
• opvullen van holle slapen

Botox® en fillers zijn beide zogenaamde ‘injectables’. Welke methode je kiest is helemaal afhankelijk van je wensen en verwachtingen. Het is daarom belangrijk om deze tijdens ons gratis en vrijblijvend consult kenbaar te maken.

Wil je er (weer) stralend en fris uitzien en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van botox in Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak.

Prijzen botox behandeling

Wij kunnen je een Botox behandeling aanbieden vanaf € 75,00. Dit naar gelang je wensen.
Ga naar onze Botox treatment voor meer informatie.