Filler behandeling bij DOCTORS AT SOAP in Haarlem

Een filler behandeling bij DOCTORS AT SOAP zorgt voor verstrakking en verjonging van de huid. DOCTORS AT SOAP in Haarlem is dé cosmetische kliniek voor fillers, botox en peeling treatments. Je kan bij ons terecht voor anti-aging en rimpelbehandelingen van gezicht, hals, decolleté en handen. Daarvoor gebruiken wij onder andere injectables , zoals botox en niet permanente fillers.
DOCTORS AT SOAP in Haarlem is gevestigd in de Soap Treatment Store, Zijlstraat 57.

 

Fillerbehandeling Haarlem

Wil je graag vollere lippen en-of het volume terug brengen in je gezicht?
Bij DOCTORS AT SOAP in Haarlem kunnen we alle gebieden in het gezicht behandelen met een filler. Ook voor het opvullen van lijntjes rond de ogen of mond, opvullen van ingevallen wangen of het verstrakken van de kaaklijn is een filler treatment uitermate geschikt. Een fillerbehandeling helpt de natuurlijke en jeugdige vorm van het gezicht te herstellen.

 

Waarom een filler behandeling bij DOCTORS AT SOAP?

  • Gebruik van 100% veilige filler;
  • Onze ervaren artsen zijn lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde);
  • Wij werken volgens het NO TRACE FACE concept, waardoor je jouw natuurlijke uitstraling behoudt;
  • Na één behandeling direct resultaat;
  • Vrijwel pijnloos;
  • Na je behandeling zijn onze artsen altijd bereikbaar voor het beantwoorden van vragen.

 

Verschillende soorten fillers

DOCTORS AT SOAP in Haarlem werkt met veilige botox en hyaluronzuur fillers van topmerken zoals Restylane . Dit is een tijdelijke filler, waarbij je jouw natuurlijke uitstraling blijft behouden. De filler blijft ongeveer 9-12 maanden in het gezicht aanwezig.

Welke gespecialiseerde artsen helpen je bij deze behandeling?

Onze ervaren artsen zijn BIG geregistreerd en lid van de NVCG. Zij zijn gespecialiseerd in fillers en zullen er alles aan doen om je uitstraling te verbeteren en natuurlijk te houden.

Gratis consult

DOCTORS AT SOAP is een laagdrempelige cosmetische kliniek voor rimpelbehandelingen met botox, skinboosters, profhilo en natuurlijke fillers. Kom gerust langs voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek met onze ervaren artsen.