Filler behandeling bij DOCTORS AT SOAP in Rotterdam

Een rimpelbehandeling met een filler bij DOCTORS AT SOAP in Rotterdam zorgt voor verstrakking en verjonging van de huid. DOCTORS AT SOAP in Rotterdam is dé cosmetische kliniek voor huidverstrakking, huidverbetering en anti-aging behandelingen. Je kan bij ons terecht voor huid verbeterende behandelingen, zoals een medische peeling en veilige rimpelbehandelingen.DOCTORS AT SOAP in Rotterdam is gevestigd in de Soap Treatment STORE, Meent 17C te Rotterdam.

 

Fillerbehandeling Rotterdam

DOCTORS AT SOAP kan met een natuurlijke fillerbehandeling je gezicht daar waar nodig extra volume geven en gebieden als de lippen en de jukbeenderen accentueren. Hierdoor krijgt je gezicht een frisse, minder vermoeid en een energieke uitstraling.

 

Waarom een filler behandeling bij DOCTORS AT SOAP?

  • Gebruik van 100% veilige filler;
  • Onze ervaren artsen zijn lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde);
  • Wij werken volgens het NO TRACE FACE concept, waardoor je jouw natuurlijke uitstraling behoudt;
  • Na één behandeling direct resultaat;
  • Vrijwel pijnloos;
  • Na je behandeling zijn onze artsen altijd bereikbaar voor het beantwoorden van vragen.

 

Verschillende soorten fillers

DOCTORS AT SOAP in Rotterdam werkt uitsluitend met de veiligste en meest betrouwbare botox en hyaluronzuur filler. Hyaluronzuur is een van nature in het lichaam voorkomende stof die onze huid hydrateert en er volume aan toevoegt. Voor een fillerbehandeling gebruiken wij het topmerk Restylane; een tijdelijke filler die je natuurlijke uitstraling behoudt en vrijwel geen bijwerkingen heeft. De filler blijft ongeveer 9-12 maanden in het gezicht aanwezig.

 

Verschil Botox en fillers

Botox en fillers worden gebruikt om rimpels te verminderen. De werkzaamheid van beide producten is tijdelijk en dienen dus na een bepaalde tijd opnieuw toegediend te worden.
Vaak is de ideale behandeling voor bepaalde rimpels een combinatie van Botox en een filler. Door de spieren eerst te verzwakken met Botuline toxine en vervolgens de huid op de plaats van de rimpel te verstevigen met een filler, kan een optimaal resultaat bereikt worden.

Welke gespecialiseerde artsen helpen je bij deze behandeling?

Onze ervaren artsen zijn BIG geregistreerd en lid van de NVCG. Zij zijn gespecialiseerd in fillers en zullen er alles aan doen om je uitstraling te verbeteren en natuurlijk te houden.

Gratis consult

DOCTORS AT SOAP in Rotterdam is een laagdrempelige cosmetische kliniek voor rimpelbehandelingen met botox, profhilo, skinboosters en natuurlijke fillers. Kom gerust langs voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek met onze ervaren artsen. Samen met jou stellen wij een behandelplan op voor een mooi en natuurlijk resultaat.