Botox behandeling

Botox behandeling in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Haarlem

Hoor je vaak dat je er moe uitziet? Zou je graag de ouderdomsverschijnselen in je gezicht willen bestrijden? Of heb je geregeld last van migraine? Een botoxbehandeling is dé oplossing. Voorhoofdrimpels, fronsrimpels en kraaienpootjes behoren tot het verleden dankzij onze botuline toxine rimpelbehandeling. Onze ervaren cosmetische artsen werken volgens het NO TRACE FACE principe: het creëren van een jonge uitstraling op een zo subtiel mogelijke manier. Elegant ouder worden dus!

Good to know: een botox behandeling is niet blijvend. Gedurende de tijd dat je Botox gebruikt voorkom je dat rimpels dieper worden, en wanneer je stopt met de behandeling heb je hier ook nog profijt van.

Voordelen Botoxbehandeling bij Doctors at Soap

 • Veilige behandelmethode door ervaren cosmetische artsen
 • Botoxbehandeling vanaf € 75,00
 • Behandeling op meerdere vestigingen door Nederland
 • NO TRACE FACE®
 • Na de behandeling is je arts altijd bereikbaar voor vragen

Alles wat je altijd al over botox wilde weten

Wat is Botox?

Botox is de algemene naam voor botulinetoxine type A (Azzalure® is een merknaam). Het is een natuurlijk voorkomend eiwit van een bacterie. Het blokkeert de prikkeloverdracht van zenuw naar spier, zodat deze tijdelijk minder krachtig wordt. Hierdoor voorkom je dat een rimpel dieper zal worden.

Hoe snel werkt Botox?

Het eerste effect van een Botox behandeling met Azzalure® is binnen 2 tot 7 dagen na de behandeling zichtbaar en na 2 weken is het resultaat optimaal. We maken daarom graag standaard na 2 weken een controle afspraak, waarin we samen bekijken of het effect van de behandeling inderdaad naar verwachting is.

Krijg ik van Botox een uitdrukkingsloos gezicht?

Alleen wanneer een arts te veel botox op de verkeerde plaatsen toedient, kan hier sprake van zijn. Bij DOCTORS at SOAP streven we echter altijd naar een NO TRACE FACE® met undectable injectables. Om dit te bereiken kijkt je arts bij DOCTORS AT SOAP naar heel veel aspecten van je gezicht en postuur. Bijvoorbeeld hoe je spieren bewegen, hoe sterk ze zijn, hoe de relatie is tot andere spieren. Jouw arts zal op basis hiervan beslissen met hoeveel eenheden de botox behandeling gestart gaat worden. Daarbij geldt altijd: liever te weinig dan te veel. Tijdens de eerste controle kan er altijd nog iets bij gedaan worden ten slotte. Hieraan zijn dan geen kosten verbonden, we zien je graag op controle! Iedere behandeling is op maat en geen behandeling is hetzelfde, want iedereen is anders.

Botox tegen migraine en spanningshoofdpijn

Doctors At Soap biedt een behandeling met botox tegen zware hoofdpijnen.
Migraine is een belastende chronische aandoening waarvan de precieze oorzaak en het werking nog niet volledig bekend is. Doctors At Soap kan jou met Botox behandelen tegen deze zware vorm van hoofdpijn. Cliënten die botox lieten inspuiten om cosmetische redenen gaven aan minder spanningshoofdpijn te hebben tijdens de werkingsduur van de migraine behandeling.

Minder migraine met een Botox behandeling
In sommige gevallen start migraine met spierspanningshoofdpijn. Doctors At Soap gebruikt botox tegen migraine, middels het ‘follow the pain’ principe: onze artsen vragen je aan te geven waar op het hoofd lokale pijn gevoeld word. Dit is vaak in de nek of op het voorhoofd. Ongeveer 70% van de mensen met migraine- en andere hoofdpijnklachten heeft baat bij het gebruik van botox injecties bij migraine klachten.
Het kan enkele weken duren voordat de migrainebehandeling bij Doctors At Soap resultaat geeft. De behandeling voor migraine dient elke 3 maanden herhaald worden.

Hoe lang blijft Botox werkzaam?

Het eerste effect van een Botox behandeling met Azzalure® is binnen 2 tot 7 dagen na de behandeling zichtbaar en na 2 weken is het resultaat optimaal. We maken daarom graag standaard na 2 weken een controle afspraak, waarin we samen bekijken of het effect van de behandeling inderdaad naar verwachting is. Afhankelijk van een aantal factoren is de botox na 3 tot 4 maanden weer uitgewerkt.

Is Botox veilig?

Gezien de jaren lange ervaring en wetenschappelijk onderzoek dat is verricht met de Botox die wij bij DOCTORS AT SOAP gebruiken, kunnen wij u een veilige botoxbehandeling aanbieden..

Wat zijn de kosten van Botox?

Onze artsen kijken altijd naar jouw individuele spierkracht en stemmen daar de maximale hoeveelheid Botuline toxine op af. Daarom kunnen we niet met zones werken. Een behandeling met Botox kost minimaal  75 euro. Voor iedere eenheid daarboven rekenen we 12 euro. Meestal is een LITE behandeling voldoende. DOCTORS AT SOAP werkt volgens het NO TRACE FACE® principe. Botoxbehandelingen zijn daarom altijd op maat en alle prijzen zijn daarmee richtprijzen.

Lite/Basic/Intense

Na het geven van vele injectable behandelingen kunnen we de hoeveelheid gebruikte eenheden voor Botox- en milliliters (ml) voor de Filler behandelingen over het algemeen heel goed indelen naar leeftijd. Met deze indeling betaal je nooit teveel voor een behandeling. Vanzelfsprekend zijn er altijd uitzonderingen. Iemand van 37 jaar kan altijd nog voldoende hebben aan een LITE behandeling en het aantal eenheden en/of ml wat daarbij hoort. Bij DOCTORS AT SOAP wordt iedere klant geadviseerd over de beste hoeveelheid waarbij ons NO TRACE FACE® uitgangspunt gehandhaafd blijft.

Over het algemeen kunnen we de volgende indeling maken zodat je een inschatting kunt maken van de kosten van de door jouw gekozen behandelingen.
LITE = t/m 35 jaar
BASIC = 35 t/m 45 jaar
INTENSE = 45 en ouder

NB Wettelijk gezien mogen artsen patienten cosmetisch behandelen vanaf 18 jaar. Binnenkort zal dit mogelijk gewijzigd worden naar ouder dan 25 jaar. Doctors At Soap is hier een voorstander van. 

Is je leeftijd nu tussen de 18 en 25 jaar, dan beoordeelt de arts tijdens het (gratis) consult of een behandeling noodzakelijk of juist niet gewenst is. De arts behoudt altijd de mogelijkheid om er voor te kiezen niet te behandelen.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan bijvoorbeeld via de mail. doctors@doctorsatsoap.com

Belangrijk om te weten! Do's & Don'ts

DO’S
BIJ ZWELLING

 • Een lichte zwelling of roodheid verdwijnt binnen een half uur. Eventueel licht camoufleren is mogelijk.

BIJ EEN BLAUWE PLEK

 • Gebruik zo nodig Arnica crème.
 • Eventueel deze licht camoufleren. Blauwe plekken verdwijnen binnen 3 dagen.

 DON’TS
EERSTE 4 UUR

 • Niet gaan liggen (om spreiding van botox te voorkomen).
 • Vermijd overmatig alcoholgebruik en make-up (preventie blauwe plekken en infectie).

EERSTE 48 UUR

 • Wrijf of masseer het behandelde gebied niet. Dep de huid na het wassen voorzichtig droog met een zachte handdoek
 • Vermijd inspannende activiteiten waaronder sport, sauna en UV-licht om botox afbraak te voorkomen.

EERSTE 2 WEKEN

 • Onderga geen gezichtsbehandeling.

TIP: Last van overmatig zweten? Botox is een hele effectieve behandeling tegen overmatig transpireren onder je oksels (axillaire hyperhidrosis).

Maak een afspraak voor een vrijblijvend en gratis consult met onze ervaren artsen.

BOTOX behandeling met de hoogste kwaliteit botox voor een natuurlijk resultaat.

Prijzen Botox behandeling

Testimonials

MIGRAINE

Botulinetoxine is voor mij dé oplossing geweest voor mijn migraine. Had echt al alles geprobeerd, alle soorten poeders en pillen, maar ook verschillende cursussen om meer te ontspannen.

Niets hielp echt of lang genoeg. Via mijn huisarts hoorde ik over Botox en ben ik bij DOCTORS AT SOAP terecht gekomen. Een hele fijne ruimte, een ontspannen en deskundige sfeer: ik was snel op mn gemak.

De arts gaf duidelijk uitleg, gaf me echt het gevoel dat ik alles kon vragen. Mijn angst om dan wel van mn hoofdpijn af te zijn maar misschien met een enorm strak hoofd te lopen werd gelukkig ook snel minder! En wat de arts voorspelde gebeurde: ik ben van mijn hoofdpijn af! Geen strak hoofd én ontzettend blij dat ik niet meer om de 2 weken met een aanval in bed lig. Wat een oplossing!

Mireille (32 jaar)

VOORHOOFDSLIJNEN

Doordat ik altijd al een expressief gezicht heb gehad, had ik op jonge leeftijd al een aantal diepe voorhoofdslijnen. Op zich niet erg natuurlijk, maar nu werden deze groeven echt wel steeds dieper.

Nou hoeven die lijnen niet weg, want ze passen bij me, maar een soort ‘snelweg van Amsterdam naar Amersfoort’ is nou ook weer niet nodig.

Bij DOCTORS AT SOAP behandelen ze volgens het NO TRACE FACE principe: door heel LITE elke 3-4 maanden een klein beetje Botulinetoxine te gebruiken, zijn de lijnen gewoon veel zachter geworden en is tegelijkertijd de mimiek in mijn gezicht niet verloren gegaan. Fantastisch dat het behoud van een natuurlijk uiterlijk mogelijk blijft!

Angela (45 jaar)

BOTULINETOXINE IN EENHEDEN IPV ZONES

Al lange tijd dacht ik na over een behandeling tegen de rimpels in mijn voorhoofd en mijn kraaienpootjes. Ik was daarbij bang voor een resultaat waarbij ik mijn mimiek zou verliezen.

Bij DOCTORS AT SOAP worden geen standaard doseringen gebruikt. Ze werken niet met die zones. Er wordt juist samen met je naar een passende hoeveelheid Botox  gezocht die ervoor zorgt dat de rimpels zachter worden maar waarbij je ook je beweging in het gezicht en je mimiek behoud. Je krijgt het aantal eenheden dat bij jou past.

Het resultaat is daarom erg natuurlijk én zo betaal je nooit teveel.

Tara (48 jaar)

DOCTORS AT SOAP werkt met Botulinetoxine van: