Hair fillers

Behandeling tegen haaruitval voor voller en dikker haar

Heb je last van haarproblemen zoals haaruitval, kaalheid of dunner wordend haar? DOCTORS AT SOAP biedt vanaf nu een van de meest effectieve behandelingen voor het tegengaan van (vroegtijdig) haarverlies en haarverdunning. De Hair Fillers die we gebruiken zijn ontwikkeld door DR. CYJ en werken op basis van een baanbrekende, gepatenteerde formule van 7 revolutionaire peptiden en hyaluronzuur. De gepatenteerde “Sustained Release Technology” zorgt daarbij voor een duurzame en efficiënte afgifte van deze actieve ingrediënten, waardoor het complex zelfs twee weken na de behandeling in de huid nog zijn werking doet. Het resultaat: voller en dikker haar! Er is 13 jaar onderzoek gedaan naar de werking van deze peptiden op het haaruitvalproces, voor het in 2016 gelanceerd werd.

Voordelen hair filler treatment bij Doctors at Soap

  • Veilige behandelmethode
  • Behandeling door gespecialiseerde artsen
  • Opstellen van behandelplan met de arts
  • Na de behandeling is je arts altijd bereikbaar voor vragen

Haaruitval en dunner wordend haar

Haaruitval, alopecia en dunner wordend haar vindt plaats bij zowel mannen als vrouwen binnen alle leeftijdscategorieën om verschillende redenen. Genetica, hormonen, leeftijd, bevalling, stress en voeding kunnen allemaal van negatieve invloed zijn op de kwetsbare haarfollikels. Naarmate men ouder wordt, begint het haar zijn dichtheid vaak te verliezen en de eens gezonde follikels hun activiteit te verminderen.

Wat zijn de voordelen van de DOCTORS AT SOAP Hair Filler behandeling?

  • Stopt haaruitval
  • Revitaliseert de haarfollikels en haarcellen
  • Stimuleert de bloedcirculatie en hydratatie in de hoofdhuid
  • Leidt tot teruggroei van nieuw en sterker haar
  • Verbetert de totale haarvolume

 

Wat is werking van de Hair Fillers?

Deze Hair Filler is een unieke, preventieve injectiebehandeling met peptiden tegen haaruitval en kaalheid. De Hair Filler bestaat uit een gepatenteerd complex van 7 biomimetische (natuuridentieke) peptiden en hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt en zorgt voor hydratatie en elasticiteit van de hoofdhuid. Peptiden zijn kleine proteïnemoleculen die bestaan uit een korte keten van aminozuren. Deze actieve ingrediënten werken door zich te binden aan receptorcellen en metabolische acties op gang te brengen. De 7 gepatenteerde peptiden in DR.CYJ Hair Filler hebben een sterke bewezen kracht om het haaruitvalproces bij mannen en vrouwen te vertragen en de haargroei opnieuw te starten. Door de Hair Filler op het niveau van uw haarfollikels te injecteren, werken de peptiden direct in op de kern van uw haarprobleem.

 

Pelo Baum Hair Revitalizing Solution

Als onderdeel van de totale therapiebehandeling is Pelo Baum Hair Revitalizing Solution dé ideale oplossing voor thuisgebruik om uw resultaat te behouden en uw haargroei verder te bevorderen. Voor een geavanceerde haarverzorging adviseren we Pelo Baum tijdens en na de gehele therapie tweemaal daags in te masseren. Het klinisch geformuleerde serum is bewezen effectief en voorkomt verder haarverlies en verbetert de haargroei. Deze ultieme haarbehandeling kalmeert en voedt uw haar en hoofdhuid vanuit de wortel met 3 peptiden, 2 vitamines en 5 natuurlijke plantenextracten. Ook als losse behandeling is Pelo Baum Hair Revitalizing Solution ideaal voor diegenen die mild tot matig haarverlies willen bestrijden of die hun haar dikker, voller en glanzender willen maken.

 

Wat kunt u van onze Hair Filler behandeling verwachten?

De DOCTORS AT SOAP – arts zal vóór de behandeling uw hoofdhuid en haar analyseren en samen met u een behandelplan opstellen om het gewenste resultaat te helpen bereiken.

Klinisch onderzoek laat zien dat de hair filler behandeling bij 4 sessies met een interval van 2 weken zichtbaar goede resultaten oplevert. Uw arts adviseert u graag over de benodigde hoeveelheid en behandelfrequentie.

Tijdens de behandeling zal uw arts met een zeer fijne naald meerdere injecties toedienen op de gekozen zone(s) op uw hoofdhuid. Om een eventueel onaangenaam gevoel tijdens de behandeling te verminderen, zou u uw arts van te voren kunnen vragen naar de toepassing van een verdovende gel.

Patiënten worden daarnaast aanbevolen tijdens en ná de Hair Filler behandeling dagelijks Pelo Baum Hair Revitalizing Solution te gebruiken voor het behoud van het resultaat op de lange termijn.

 

Risico’s en complicaties

Een hair filler behandeling bij DOCTORS AT SOAP is een zeer veilige ingreep. De complicaties zijn beperkt tot wat roodheid en lichte huidirritatie direct na injecteren. Deze zijn vaak binnen 72 uur verdwenen.

 

Resultaten

De eerste behandelsessie met de Hair Filler stopt direct al uw haaruitvalproces. De volgende sessies stimuleren de bloedsomloop en revitaliseren uw haarzakjes significant, waardoor de haargroei wordt versneld. Labonderzoek heeft laten zien dat de peptidetherapie de haarcellen en haarfollikels na een behandeling revitaliseert en de bloedcirculatie en hydratatie in de hoofdhuid stimuleert. Tijdens klinisch onderzoek naar de werking werd bij patiënten een toename van de haardichtheid waargenomen van gemiddeld 22,3% en een toename van de haardikte van gemiddeld 26% na 1 sessie elke 2 weken voor een periode van 8 weken (4 sessies). Een volledige Hair Filler behandeling en Pelo Baum Hair Revitalizing Solution bij DOCTORS AT SOAP zou het haaruitvalproces tot een ongeveer een jaar kunnen tegengaan.

 

Persoonlijk advies

Wilt u weten wat onze Hair Filler behandeling voor u kan betekenen? Boek een free consult in bij een van onze artsen met de mogelijkheid direct behandeld te kunnen worden.

“Ik heb al zoveel geprobeerd om mijn haaruitval te behandelen en dit is het enig wat echt heeft gewerkt. Ik ben echt zo blij 😊”
– reactie van happy client Laura

Dit is het resultaat bij Laura na slechts 3 hair filler behandelingen. Ons advies is: 4 behandelingen met 2 weken tussen elke behandeling. Je krijgt ook 2 flacons Pelo Baum hair lotion om dagelijks de haargroei thuis te blijven stimuleren. Vervolgens is het advies om elke 4-6 maanden een Hair Filler onderhoudsbehandeling te laten doen.

Prijzen DOCTORS AT SOAP Hair Fillers