NO TRACE FACE LIFT®

NO TRACE FACE LIFT® bij DOCTORS AT SOAP: Skin lift + Skin tightener + skin rejuvenator

DOCTORS AT SOAP is de enige kliniek die de revolutionaire nieuwe NO TRACE FACE LIFT® aanbiedt.

We hebben ontdekt dat veel van onze cliënten op zoek zijn naar niet-chirurgische manieren om hun huid te verstrakken, te liften én te verjongen waarbij je wel op jezelf blijft lijken, alleen jonger. En zo mogelijk ook een behandeling die langer meegaat.

De NO TRACE FACE LIFT® is speciaal ontworpen door DOCTORS AT SOAP’s medisch directeur, Dr. David Mosmuller, om het gezicht te verjongen deels met de kracht van het eigen collageen en deels met behulp van de juiste combinatie van Botox & Hyaluronzuur Fillers. En het mooiste is dat het er heel natuurlijk uitziet, want dat is het ook.

Wat is NO TRACE FACE LIFT®?

Lange tijd was de enige optie een facelift. Maar de uitgerekte, dunne huid was niet optimaal en veel mensen zijn gewoon niet geïnteresseerd in chirurgie. Dr. David Mosmuller zocht naar een effectievere, niet-chirurgische behandeling. Na jarenlange ervaring en een PHD-promotie was de NO TRACE FACE LIFT® geboren.

 

Waarom kiezen voor de NO TRACE FACE LIFT® bij DOCTORS AT SOAP?

Met de NO TRACE FACE LIFT® benutten we de kracht van je eigen collageen met een speciale combinatie van behandelingen. Naarmate je ouder wordt, vinden er twee grote veranderingen plaats in je gezicht:

  • De dermis verliest collageen, wordt uitgedund, gerimpeld en is niet langer bestand tegen de zwaartekracht, waardoor het doorhangt
  • Het gezicht verliest bot en vet, wat leidt tot holtes en een meer skelet-achtig uiterlijk, waardoor ook de uitgedunde huid meer kan worden gedrapeerd

De NO TRACE FACE LIFT® keert deze twee processen om, waarbij de huid strakker en dikker wordt en het volumeverlies wordt opgevuld, met een methode die ook het natuurlijk collageen opbouwt. Profhilo verjongt het gezicht met een krachtige stimulatie van het eigen collageen. Botox wordt gebruikt in combinatie met Hyaluronzuur Fillers om de huid strakker te maken en de gebieden van volumeverlies in het gezicht te behandelen. Gebruikt in de unieke NO TRACE FACE LIFT®-combinatie, vullen deze drie modaliteiten elkaar aan en verjongen + liften + verstrakken.

Prijs NO TRACE FACE LIFT®

 

Volg ons op: