Skinbooster behandeling voor huidverbetering

Restylane Skinboosters

Mist je huid een natural glow, en kan je dus wel een echte oppepper gebruiken? Dan is Restylane Skinboosters de oplossing voor jou! Restylane is het dunste hyaluronzuur. Hierdoor leent het zich perfect voor oppervlakkige behandelingen die de huidelasticiteit verbeteren, zoals het vervagen van gezichtslijntjes en het verstrakken van een slapper wordende hals, ingevallen handen of een verouderd decolleté. Je huid wordt van binnenuit gehydrateerd en versterkt waardoor de huidkwaliteit aanzienlijk wordt verbeterd.

Voordelen Restylane skinboosters behandeling bij Doctors at Soap

  • Oppervlakkige behandelingen
  • Behandeling op maat
  • Optimaal effect met een behandelingsschema
  • NO TRACE FACE®
  • Behandeling door ervaren artsen

Alles wat je altijd al over skinboosters wilde weten

Wat zijn skinboosters?

Restylane Skinboosters is de dunste hyaluronzuur in de Restylane range. De waterdunne Restylane geeft hydratatie en kracht aan je huid. Omdat Restylane Skinbooster de dunste hyaluronzuur is, is deze daarmee erg geschikt voor oppervlakkige behandelingen zoals gezichtslijntjes, hals, handen en decolleté. Door deze hydraterende microinjecties hyaluronzuur worden de natuurlijke reserves aangevuld en de huid van binnen uit verbeterd.

NB Wettelijk gezien mogen artsen patienten cosmetisch behandelen vanaf 18 jaar. Binnenkort zal dit mogelijk gewijzigd worden naar ouder dan 25 jaar. Doctors at Soap is hier een voorstander van. 

Is je leeftijd nu tussen de 18 en 25 jaar, dan beoordeelt de arts tijdens het (gratis) consult of een behandeling noodzakelijk of juist niet gewenst is. De arts behoudt altijd de mogelijkheid om er voor te kiezen niet te behandelen.

 

Wat kun je met Restylane skinboosters behandelen?

Vanwege de dunne structuur is Restylane Skinbooster bij uitstek geschikt voor de behandeling van de huid. Denk hierbij aan je slapper wordende hals, wanglijntjes, blijvende lijnen op het decolleté maar ook ingevallen handen. En ja, ook die behandelen we regelmatig bij DOCTORS AT SOAP!

Is een behandeling veilig en doet het pijn?

DOCTORS at SOAP herstelt rimpels door volumeverlies uitsluitend met (tijdelijke) hyaluronzuur fillers. Fillers met hyaluronzuur worden al sinds 1996 op miljoenen mensen (medisch en cosmetisch) toegepast, zijn veilig en kennen geen allergische reacties.

We werken bewust met het merk Restylane, omdat dit een merk is, waarvan meer dan voldoende onderzoeksgegevens bekend zijn over hoe en wat. De resultaten zijn niet permanent, want hyaluronzuur wordt door je eigen enzym -hyaluronidase- weer afgebroken en verwerkt.

Wat zijn de stappen voor een optimaal effect?

Restylane Skinbooster geeft je huid het beste effect door deze waterdunne hyaluronzuur laag voor laag aan te brengen. DOCTORS AT SOAP adviseert het volgende schema te hanteren voor een optimaal effect van Restylane Skinbooster:

Opstart behandelingsschema

Behandeling 1 | 3 weken |
Behandeling 2 | 3 weken | Beoordelen effect.
Behandeling 3 alleen zo nodig.

Vervolgbehandelingen

Na deze opstartbehandelingen adviseren we de Restylane Skinbooster a 4-5 maanden te herhalen met een eenmalige behandeling.

Belangrijk om te weten! Do's & Dont's

Voorzorg

Gebruik 24 uur voor de behandeling geen alcohol of bloedverdunners/aspirine.
Vrouwen die zwanger zijn of die borstvoeding geven behandelen we uit voorzorg niet.

 

Nazorg

Do’s:

  • Gebruik ice pack op behandelde gebied om zwelling te voorkomen
  • Zo nodig arnica crème of andere ontstekingsremmende geneesmiddelen indien nodig.

 

Don’ts:

1ste 12 uur:

Vermijd  alcoholconsumptie en make-up (blauwe plek- en infectiepreventie).

1ste 24 uur:

Geen inspannende activiteiten en behandelde zone niet masseren. Probeer 1 a 2 dagen met je hoofd iets hoger te slapen en probeer niet op de geïnjecteerde zones te liggen.

1ste 2 weken:

Extreme blootstelling aan zon, UV-licht, vriestemperaturen en sauna.

Na de behandeling kan je even bijkomen met een drankje en indien nodig met een coolpack om de huid tot rust te laten komen.
Tevens maken wij na de behandeling met iedereen een afspraak voor nacontrole, waarbij met behulp van tevoren genomen foto’s het resultaat van de behandeling wordt geëvalueerd.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan bijvoorbeeld via de mail. doctors@doctorsatsoap.com of telefonisch via 020-6730506 (alle vestigingen).

Hals, decolleté, huid en handen

Hals

Ook de huid van de hals wordt slapper met de jaren. Met Restylane Skinbooster kan de huid van binnenuit gehydrateerd en versterkt worden. De huid kan verder versterkt worden met vitamine A crème (op recept en via de apotheek) en Neostrata peelings. De eigen collageen productie wordt zo weer op gang gebracht. Restylane Skinboosters is als je dagcrème in je huid!

Decolleté

‘Smoque-jurkje of barcode’, naast de hals vangt ook het decolleté makkelijk zonlicht met zonneschade als gevolg: pigmentvlekjes, lijnen en minder elasticiteit. Als je ‘s ochtends wakker wordt, zie je de lijnen daar al staan. In het begin trekken ze vanzelf nog weg, maar op gegeven moment blijven die lijnen de hele dag staan. Met Restylane Skinbooster kan de huid van binnenuit gehydrateerd en versterkt worden.

 

Huid

De huid kan verder verbeterd worden met vitamine A crème (op recept en indicatie verkrijgbaar) en Neostrata peelings. De slappere huid en de collageen productie worden door deze 2 behandelingen weer op gang gebracht. De ideale Lente-treatment: je favoriete zomerjurkje met deco kan weer aan straks!

Handen

Veroudering = slappere huid en minder volume onder de huid. Ook bij je handen neemt met ouder worden het weefsel onde de huid af. Een hand behandeling met Restylane Skinboosters zorgt ervoor dat er in de hand weer onderhuids weefsel wordt gecreëerd. Omdat er dan weer volume in de hand zit, lijkt deze minder dun en doorzichtig.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies met een van onze ervaren artsen

Met skinboosters brengen we de dunste hyaluronzuur aan in de huid voor een jongere en natuurlijke uitstraling.

Prijzen skinbooster behandelingen

Testimonials

ACNÉ LITTEKENS

Als puber heb ik veel last van acné gehad en dat heeft in mijn wangen de nodige littekens achter gelaten. Vroeger vond ik het niet storend maar nu ik ouder begin te worden, leken de putjes steeds meer op te gaan vallen. Ik moest echt even een drempel over om naar DOCTORS AT SOAP te gaan, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb.
Door het skinboosteren (dunne filler heel oppervlakkig in de huid) is mijn huid veel rustiger. Toont egaler, de putjes zijn minder diep waar ik er gezonder en frisser uitzie. Je moet het een beetje bij houden, maar heb het er voor over!

Gijs (35 jaar)

DECOLLETÉ

De afgelopen jaren kom ik al met grote tevredenheid bij DOCTORS AT SOAP DEN HAAG. Mijn arts daar let altijd op de balans in mijn gezicht. Wel nodig, want vroeger toen ik jong was, letten we niet zo op de zon en insmeren enzo. Ik heb blond haar en blauwe ogen en je zag ook wel dat mijn huid daar onder te lijden heeft gehad. Mijn gezicht is nu weer in balans en gelukkig had hij ook een oplossing voor mijn decollete: de Restylane Skinbooster. Ik had 2 sessies nodig en ik verheug me nu al op de zomerjurkjes straks. Want mijn huid is weer zacht en zonder droogtelijntjes!

Anne (46 jaar)

HALSLIJNEN

Dat je ook je hals kan laten behandelen met Restylane Skinbooster, daar had ik nou nog ooit van gehoord! Mijn moeder heeft zo’n kippennekje en dat was altijd een beetje mijn schrikbeeld. Verouderen vind ik niet erg, maar een chirurgische halslift, dat gaat me ook echt te ver.

Dus heeft mijn DOCTORS AT SOAP arts mijn hals 2 keer behandeld met Restylane Skinbooster en na 6 maanden nog een keer. Wat geweldig! Zo blijft ook de huid van mijn hals in topconditie. En pijn doet het niet, veel minder gevoelig die hals.

Deirdre (54 jaar)

DOCTORS AT SOAP werkt met de hyaluronzuur fillers van: