DOCTORS AT SOAP heeft inmiddels 5 vestigingen en 10 artsen. Meer weten over onze artsen? Lees hier wie Elizia Soares is,

onze chef de clinique van DOCTORS AT SOAP ROTTERDAM:
DOCTORS AT SOAP ROTTERDAM
drs Elizia Soares, arts DOCTORS AT SOAP ROTTERDAM

ELIZIA: “Ik ben een Rotterdamse (woonachtig in Vlaardingen, maar Rotterdammer in hart en ziel) met Kaapverdiaanse roots, moeder van een prachtige dochter genaamd Leveny en een Crossfit-liefhebber. Ik heb altijd een glimlach op mijn gezicht en ben spontaan & ‘down to earth’.
Wat ik voor mijn clients wil, is een boost geven aan zijn/haar zelfbeeld, zodat zij dat ook gaan uitstralen en die positiviteit meenemen in hun dagelijkse leven en verspreiden. Maar MET behouden van de ‘natural look’. Dat vind ik het allerbelangrijkst.
Mijn voornaamste doel is door kritisch te luisteren en te kijken naar mijn client om samen tot een realistisch plan komen waardoor je uitstraling meer aansluit aan je innerlijk positieve levenshouding en waarbij de ‘natural look’ centraal staat. Het hele proces, van analyse naar behandelingen tot eindresultaat, vraagt om creativiteit, een kritisch blik en een getraind oog voor details. Dit maakt mij een gelukkig mens, want dan kan ik doen waar ik goed in ben. Vooral tijdens behandelingen met fillers voel ik mij net een kunstenares. Wanneer ik hiermee mijn cliënten blij en gelukkig kan maken, geeft dat mij een enorme voldoening”.

NOTE
Elizia Soares is zowel geboren, getogen als opgeleid in Rotterdam. Ze is een rasechte Rotterdamse met idem mentaliteit: down to earth, pragmatisch en oplossingsgericht. Elizia heeft geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus universiteit te Rotterdam. Na haar studie is zij als arts werkzaam geweest bij verschillende specialismen. Tevens is zij intern opgeleid bij DOCTORS AT SOAP in de NO TRACE FACE technieken.