HAIR REMOVAL 2.0 – LASER ONTHAREN

Bij Doctors At Soap wordt met de nieuwste technologie gewerkt op het gebied van laser ontharen, oftewel hair removal 2.0. Met trots kunnen wij zeggen dat we met de nummer 1 laser werken voor definitief ontharen, de DUETTO laser. Dit is een gecombineerde Alexandrite en Nd-YAG laser. Hiermee kunnen alle huid- en haartypes worden behandeld.

Laser ontharen: before the treatment

Voorafgaand aan laser ontharen is het van belang dat je 4 tot 6 weken geen zonblootstelling hebt gehad. Enkele dagen voorafgaand aan de behandeling dien je de haren niet meer te scheren, de laser werkt het meest effectief wanneer er stoppels van 2 a 3 mm aanwezig zijn. Gelieve geen bodylotion of deodorant aanbrengen voorafgaand aan de behandeling.

 

Treatment voor laser ontharen

Tijdens het ontharen wordt er met een cooling gewerkt om de behandeling zo comfortabel mogelijk voor je te maken. Je zult een warmteontwikkeling ervaren en een sensatie wat vergelijkbaar is als speldenprikjes in de huid.

 

After the treatment

Na de laser ontharen kan de huid nog wat roodheid hebben door de warmte dit verdwijnt na enkele uren. Geef je huid de tijd om de warmte te verliezen, vermijd gedurende 24 uur warmtebronnen zoals een sauna of een intensieve workout.

 

Do’s & don’ts

  • Geen bodylotion of deodorant gebruiken voorafgaand aan de behandeling.
  • 4-6 weken voorafgaand aan de behandeling beperkt zonblootstelling of zonnebankgebruik.
  • 1 week voorafgaand aan de behandeling geen gebruik van self tanning.
  • 24 uur na de behandeling geen sauna, lang warm bad of intensieve workout.
  • Gedurende de behandelperiode adviseren wij je niet te waxen.

Prijzen Hair Removal 2.0 – Laser ontharen

De onderstaande prijzen zijn per behandeling. Gemiddeld zijn er 6 behandelingen nodig. Bij 2 zones bieden we graag 10% korting en bij 3 of meer zones krijg je zelfs 15% korting. Zo ben je dubbel slim bezig: je kiest én voor de beste kliniek en techniek én voor de beste prijs/kwaliteit verhouding.

 

Volg ons op: