Laser facials – Couperose behandeling

Bij Doctors At Soap bieden wij de Laser facial treatment Laser Away Mini aan, een couperose behandeling. Door middel van onze laser facial behandelingen kunnen we couperose verwijderen. Wij maken gebruik van de nieuwste innovatie, de DUETTO laser. Dit is een gecombineerde Alexandrite en Nd-YAG laser. Door deze krachtige laser kunnen vaatjes op een effectieve en veilige manier worden gereduceerd.

Wij bieden diverse Laser facials:

 

Couperose behandeling: Before the treatment

Voorafgaand aan de couperose behandeling is het van belang dat je 4 tot 6 weken geen blootstelling aan de zon hebt gehad. Daarnaast adviseren we om 1 week voorafgaand aan de behandeling geen self tanning te gebruiken.

 

Treatment: Laser Away Mini

Tijdens de behandeling zul je voornamelijk warmteontwikkeling ervaren en zal de laser als vergelijkbare speldenprikjes in de huid voelen.

 

After the treatment

Na de couperose verwijdering houdt de roodheid enkele uren aan in de huid. Geef je huid de tijd om de warmte te verliezen, vermijd gedurende 24 uur warmtebronnen zoals een sauna of een intensieve workout. De vaatjes zullen in eerste instantie donkerder kleuren door de stolling van het bloed. Dit wordt in gemiddeld 2 weken afgebroken door het lichaam.

 

Results

Voor een laser facial couperose verwijdering adviseren wij 1-3 behandelingen met een interval van 8 weken. Laat je adviseren door een van onze skin therapists.

 

Do’s & don’ts

  • 4-6 weken voorafgaand aan de behandeling beperkt zonblootstelling of zonnebankgebruik
  • 1 week voorafgaand aan de behandeling geen gebruik van self tanning
  • 24 uur na de behandeling geen sauna, lang warm bad of intensieve workout

 

Good to know!

Wist je dat het resultaat van de verwijderde couperose beter wordt behouden wanneer jouw huid in goede conditie is en je jouw huid beschermd tegen de zon? Behandelingen welke gericht zijn op de huidconditie zijn onder andere een peeling of microneedling.

Prijzen Laser Facials