Laser facials – Pigmentvlekken verwijderen

Laser Facials bij Doctors At Soap hebben als doel huidverbetering. De behandeling Laser Away Resurfacing is een treatment voor pigmentvlekken verwijderen. Wij maken gebruik van de nieuwste innovatie, de DUETTO laser. Dit is een gecombineerde Alexandrite en Nd-YAG laser, waardoor het pigment op een effectieve en veilige manier kan worden verwijderd.

Wij bieden diverse Laser facials:

 

Pigmentvlekken verwijderen: Before the treatment

Voorafgaand aan de laser facial pigmentvlekken verwijderen is het van belang dat je 4 tot 6 weken geen blootstelling aan de zon hebt gehad. Daarnaast adviseren we om 1 week voorafgaand aan de behandeling geen self tanning te gebruiken op het te behandelende gebied.

Treatment: Resurfacing Laser Facial

Tijdens de treatment Resurfacing Laser Facial zul je voornamelijk warmteontwikkeling ervaren, de laser zal als vergelijkbare speldenprikjes in de huid voelen.

After the treatment

Direct na de behandeling zal er een oppervlakkige korstje ontstaan, dit zal er na enkele dagen vanaf vallen. Rondom het behandelde gebied kan roodheid enkele uren aanhouden. Geef je huid de tijd om de warmte te verliezen, vermijd gedurende 24 uur warmtebronnen zoals een sauna of een intensieve workout.

Results

Voor pigment verwijdering adviseren wij 1-3 behandelingen met een interval van 8 weken. Laat je adviseren door een van onze skin therapists.

Do’s & don’ts

  • 4-6 weken voorafgaand aan de behandeling beperkt zonblootstelling of zonnebankgebruik
  • 1 week voorafgaand aan de behandeling geen gebruik van self tanning
  • 24 uur na de behandeling geen sauna, lang warm bad of intensieve workout

 

Good to know!

Niet alleen lijntjes maar ook pigmentvlekken kunnen ons er ouder laten uitzien, wist je dat we naast pigmentvlekken op het gelaat, ook op handen kunnen verwijderen?

Prijzen Laser Facials

 

Volg ons op: