Laser facials

Nieuw bij Doctors At Soap zijn onze laser facials behandelingen. Met de Nd: YAG LASER van DUETTO MT EVO kunnen we de beste laser treatments bieden. De veelzijdigheid van deze laser maakt het mogelijk om couperose, pigmentatie en verdere oneffenheden te verwijderen. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om de huid te verjongen doordat we met deze laser het collageen en de elastine in de huid intensief kunnen stimuleren.

We bieden verschillende behandelingen.

  • Laser Away Mini
  • Resurfacing Laser Facial
  • Signature Laser Facial

Laser Facials treatments

Laser Away Mini

Met de laser away mini (15 min. €125 of 30 min. €200) richten we ons vooral op het verwijderen van couperose of pigmentvlekken. Het beste kun je een afspraak voor een gratis consult maken met onze skin therapist zodat zij een goed en eerlijk advies kan geven hoeveel tijd zij nodig heeft, en hoeveel behandelingen raadzaam is. Tijdens zo’n gratis consult bieden we je altijd de mogelijkheid om direct behandeld te worden.

 

Resurfacing Laser Facial

Wil je deze behandeling combineren met huidverjonging? En dus je collageen en elastine een flinke boost geven? Dan raden we de resurfacing laser facial (45 min. voor €275) aan. Tijdens deze behandeling wordt gewerkt op de verwijdering van je pigmentatie, vlekken, dark spots en/of pigmentatie en zetten we de laser technique in om je huidstructuur en textuur te verjongen en te verbeteren.

 

Signature Laser Facial

Daarnaast bieden we onze signature laser facial. Tijdens deze behandeling (45 min. voor €275) worden alle technieken en de Nd: YAG laser ingezet om je huid een verjongingskuur te geven.

Prijzen Laser Facials