MEET OUR DOCTORS

Marguerite van Randwijck

Marguerite van Randwijck

Medische Directeur en cosmetisch arts Amsterdam

Drs. Marguerite van Randwijck heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit Leiden en heeft aansluitend als academisch huisarts gewerkt bij de Universitaire Huisartsenpraktijk van het VU medisch centrum. In 2011 is Marguerite in Nederland opgeleid tot cosmetisch arts. Haar specialiteit is onderhoud van de huid en het verminderen van de vermoeide blik (wallen/kringen/wangen).

Bij DOCTORS at SOAP staat drs. Marguerite van Randwijck garant voor een professioneel medisch beleid met academische inslag en een stricte opvolging van de richtlijnen van de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde). Marguerite is gecertificeerd lid van de NVCG. Binnen de NVCG is zij lid van de Visitatie en Registratie commissie van de NVCG.

Ook maakt ze deel uit van de Onderwijscommissie van de NVCG. Deze Onderwijscommissie werkt mee aan het verkrijgen van een landelijk erkende opleiding tot cosmetisch arts. Daarnaast traint Marguerite artsen (van plastisch chirurgen tot dermatologen) op het gebied van Restylane hyaluronzuurfillers.

Marguerite heeft wekelijks spreekuur in AMSTERDAM.

BIGNR: 89048946601

Diederik van Imhoff

Diederik van Imhoff

Chef de Clinique en cosmetisch arts Den Haag en arts Amsterdam

Diederik van Imhoff is ruim vijf jaar arts geweest binnen de chirurgie, waarbij hij veel ervaring heeft opgedaan in de klein chirurgische ingrepen. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland waaronder Australië en Zuid-Afrika. Dit maakt Diederik de perfecte leading doctor van DOCTORS AT SOAP’s small surgical treatments. Kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste factoren binnen zijn werk.

De No Trace Face techniek, die je er – met minimale middelen – frisser en gezonder uit laat zien, is natuurlijk ook één van zijn specialiteiten. Het gewenste effect bereikt hij door samen met de cliënt een haalbaar en reëel plan te maken, op de manier die bij hem of haar past. Schoonheid is immers voor iedereen anders. Diederik heeft geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is lid van de NVCG.

Diederik heeft iedere week spreekuur bij DOCTORS AT SOAP in AMSTERDAM en DEN HAAG.

BIGNR: 39916393101

Maartje de Bie

Maartje de Bie

Chef de Clinique en cosmetisch arts Amsterdam

Na haar studie geneeskunde en haar specialisatie tot huisarts aan het VU Medisch Centrum te Amsterdam is Maartje 8 jaar als huisarts werkzaam geweest. Haar jarenlange ervaring als huisarts maakt dat ze goed kan luisteren en analyseren. Een behandelplan opstellen, waarin de wensen en behoefte van de client goed naar voren komen is haar kracht.

Daarnaast is ze secuur, kritisch, stipt en heeft oog voor detail, wat ten goede komt aan haar behandelingen. Het verminderen van een vermoeide blik en het behandelen van wallen is haar specialiteit, met als doel een frisse blik te creëren en vooral een gelukkige client.

Drs. Maartje de Bie is intern opgeleid bij DOCTORS AT SOAP en het ‘NO TRACE FACE’ principe sluit naadloos aan bij haar manier van werken en haar passie voor het vak. Maartje is gecertificeerd NVCG arts en maakt deel uit van de NVCG Onderwijscommissie die belast is met de ontwikkeling van de landelijke opleiding tot cosmetisch arts.

Maartje heeft iedere week spreekuur in AMSTERDAM.

BIGNR: 59061623301

Ninette van Es

Ninette van Es

Cosmetisch Arts Amsterdam

Drs. Ninette van Es heeft -net als Mirthe- geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. In 2002 ging ze in opleiding tot orthopedisch chirurg vanuit het AMC, waarbij zij in deze jaren veel ervaring heeft opgedaan met chirurgische ingrepen. Uiteindelijk heeft ze in 2008 besloten over te stappen naar de huisartsgeneeskunde omdat ze de geneeskunde weer in de volle breedheid van het vak wilde uitoefenen.
Om weer meer met haar handen te kunnen werken en vanwege haar speciale interesse in esthetiek heeft ze zich vanaf 2014 uitgebreid verdiept in de cosmetische geneeskunde door middel van diverse trainingen en scholingen.

Het ‘NO TRACE FACE principe’ maakte dat ze vervolgens specifiek voor een interne opleiding bij DOCTORS AT SOAP koos. Een subtiele verfrissing van je gezicht, -met minimale middelen- is waar ze voor staat.

De PLEXR methode (voor oa een subtiele ooglift) is naast de kleine chirurgische ingrepen een van haar specialiteiten. Vanuit haar huisartsen achtergrond heeft zij ook grondige kennis ten aanzien van veel voorkomende huidaandoeningen (zoals acne, rosacea, eczeem, zonbeschadigingen, hyperpigmentatie) en kan zij u goed adviseren hoe u de conditie van uw huid kunt verbeteren of optimaliseren.
Ze is zeer handvaardig, betrouwbaar en kan goed luisteren.

BIGNR: 79050186301

Esther Mesters

Esther Mesters

Plastisch Chirurg Eindhoven

Hangende oogleden komen heel vaak voor en heel veel mensen hebben er last van. Weet je een goede dokter voor een ooglidcorrectie? Die vraag kregen onze artsen dan ook regelmatig. Om die reden werkt DOCTORS AT SOAP samen met plastisch chirurg Esther Mesters van COSMEDIC. Want Esther staat erom bekend dat zij met haar operatietechniek een sneller herstel bereikt met vrijwel geen blauwe plekken. En net zo belangrijk, Esther doet de operatie met de NO TRACE FACE techniek: je ziet niet dat je behandeld bent…

Dr. Esther Mesters heeft spreekuur in de COSMEDIC CONSULTATION ROOM bij DOCTORS AT SOAP aan de Nieuwe Emmasingel in Eindhoven. En als je nou niet in Eindhoven woont? Boek dan een FACETIME CONSULT in!

Uniek in Nederland: Alle cosmetisch artsen van de DOCTORS AT SOAP vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven staan via online videoscreens in rechtstreekse verbinding staan met elkaar en met plastisch chirurg Esther Mesters. Zo kan er altijd een (gratis) consult met zowel patiënt, cosmetisch arts en plastisch chirurg gerealiseerd worden.

Indien er uit het (video)consult blijkt dat er een indicatie is voor een ooglidcorrectie kan een week later de operatie worden ingepland. Alle operaties zullen in het Sint Annaziekenhuis in Geldrop plaatsvinden. De hechtingen worden een week later verwijderd door je eigen cosmetisch arts. De eindcontrole vindt na 6 tot 8 weken plaats en wordt dit (via videoverbinding) weer gedaan door Esther Mesters. Zo hoef je minimaal te reizen naar Eindhoven en ben je in handen van 2 bekwame artsen.

Esther de Vries

Esther de Vries

Chef de Clinique en cosmetisch arts Eindhoven

Drs. Esther de Vries heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Daarna heeft ze 4 jaar ervaring opgedaan binnen de interne geneeskunde  en longgeneeskunde. Hierdoor heeft zij een brede en analytische blik ontwikkeld en weet ze goed wanneer ze behandelingen wel en niet veilig kan inzetten bij onderliggende ziekten. Integriteit, goed luisteren naar de wensen van de patiënt en de tijd nemen voor het rustig bespreken van het te verwachten resultaat vindt ze erg belangrijk. Esthers vriendelijke, geduldige en laagdrempelig benaderbare houding maken dat patiënten zich bij haar op hun gemak voelen. Esther is gespecialiseerd in het op subtiele wijze bereiken van een uitgeruste en frisse blik middels de 3 point filler face lift, waarbij ze samen met haar patiënt op zoek gaat naar de kracht van het eigen gezicht. Zo blijft het eigen gezicht en uitdrukking behouden. Haar oog voor detail en gevoel voor esthetiek maken dat ze zeer natuurlijke resultaten weet te bereiken volgens het NO TRACE FACE principe. Met haar geduld, vaardigheden en kennis over angst voor naalden zorgt zij dat haar behandelingen voor iedereen bereikbaar zijn.

Esther heeft iedere week spreekuur in EINDHOVEN.

BIGNR: 39916371201

Marielle Veldkamp

Marielle Veldkamp

Cosmetisch arts Amsterdam

Drs. Mariëlle Veldkamp heeft geneeskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna heeft zij als arts ruime ervaring opgedaan, eerst binnen de interne geneeskunde en sinds 2015 als huisarts in Amsterdam. Hierdoor heeft zij een brede blik ontwikkeld en heeft zij verstand van de fysiologie van het verouderingsproces van o.a. de huid en wat daar eventueel aan te doen. Daarnaast maakt haar werk als huisarts dat zij goed kan luisteren naar de wensen en behoeften van de cliënt.

Zij neemt de tijd voor haar cliënt en samen met de cliënt stelt zij een behandelplan op waarbij het doel is een frisse, uitgeruste versie van iemands eigen gezicht.

Mariëlle is intern opgeleid en heeft zich op die manier het NO TRACE FACE principe eigen gemaakt.

Het verkrijgen van zo natuurlijk mogelijke resultaten is haar specialiteit. Zij werkt secuur en heeft een nauwkeurig oog voor esthetiek.

Mariëlle heeft iedere week spreekuur in AMSTERDAM.

BIGNR: 19065111401

Mirthe van der Putten

Mirthe van der Putten

Cosmetisch arts Eindhoven

Drs. Mirthe van der Putten heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Daarna is zij als arts ruim vijf jaar werkzaam geweest binnen de chirurgie en plastische chirurgie, waarbij zij veel ervaring heeft opgedaan met kleine chirurgische ingrepen en is haar gevoel voor esthetiek zeer goed ontwikkeld.

Ze is zeer vaardig, betrouwbaar en heeft oog voor detail, daarnaast kan ze goed luisteren waardoor de wensen van de patiënt goed naar voren komen. Mirthe is intern opgeleid bij DOCTORS AT SOAP en de NO TRACE FACE techniek is een van haar specialiteiten.

Extra aandacht heeft zij voor medische behandelingen zoals huidverbetering en behandelen van overmatig transpireren.

Mirthe heeft iedere week spreekuur in EINDHOVEN en UTRECHT.

BIGNR: 29913622701

Margaret van Poelgeest

Margaret van Poelgeest

Chef de clinique en cosmetisch arts Utrecht en arts Den Haag en Amsterdam

Een gezonde huid is je visitekaartje. En daar helpen de artsen van DOCTORS AT SOAP je altijd bij. Binnen ons team is Margaret is de arts met als speerpunt huidproblematiek en het behandelen van hyperpigmentatie. Een heel veel voorkomend probleem waar met onze PLEXR treatment, peelings en medicatie heel veel aan te verbeteren is. Daarnaast werkt zij natuurlijk ook met de DOCTORS AT SOAP NO TRACE FACE technieken. Haar esthetisch oog is meer dan goed ontwikkeld. Margaret heeft -net als Maartje -geneeskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Margaret heeft iedere week spreekuur in UTRECHT, DEN HAAG en AMSTERDAM.

BIGNR: 69919153801

David Mosmuller

David Mosmuller

Cosmetisch arts Amsterdam

Na jarenlange ervaring op het gebied van plastische, algemene chirurgie, psychiatrie en huisartsgeneeskunde heeft David uiteindelijk in de cosmetische geneeskunde zijn passie gevonden. Door zijn precieze en nauwkeurige manier van werken is het ‘NO TRACE FACE’ principe hem op het lijf geschreven.

Drs. David Mosmuller staat voor een rustig en uitgebreid consult, waar de wensen van de client, behandelmogelijkheden en korte/lange termijn hoog in het vaandel staan. Door zijn leergierigheid is hij (zoals alle artsen van DOCTORS AT SOAP) altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en behandelingen. Voor cliënten die angstig zijn is David een stabiele en vooral rustige factor, wat maakt dat hij de aangewezen persoon is om een consult bij in te boeken.

Elizia Soares

Elizia Soares

Chef de Clinique en cosmetisch arts Rotterdam

Dokter Elizia Soares is zowel geboren, getogen als opgeleid in Rotterdam. Ze is een rasechte Rotterdamse met idem mentaliteit: down to earth, pragmatisch en oplossingsgericht.
Omdat ook Elizia vindt dat je eigen gezicht al goed genoeg is, werkt ze uitsluitend volgens het NO TRACE FACE concept. Een volledig natuurlijk ogende uitstraling staat bij haar altijd centraal. Harde lijnen en vermoeidheid in het gezicht worden heel subtiel verzacht. Hierbij komt haar gevoel voor esthetiek en oog voor detail goed van pas. Samen met jou maakt ze een passend behandelplan, waarbij dokter Elizia de NO TRACE FACE© technieken toepast.

Elizia heeft geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus universiteit. Na haar studie is zij als arts werkzaam geweest bij verschillende specialismen. Tevens is zij intern opgeleid bij DOCTORS AT SOAP.

BIGNR: 29908840501

Floor Kliffen

Floor Kliffen

Assistente Amsterdam

Floor is hét aanspreekpunt voor DOCTORS AT SOAP Amsterdam. Naast het feit dat ze heel veel logistieke zaken met betrekking tot het reilen en zeilen van DOCTORS AT SOAP regelt, staat Floor ook altijd direct voor je klaar met een heerlijk capuccino of kopje thee. Ook al is iemand te laat (bijvoorbeeld door weer eens een lange file op de A1 of A4) binnenkomt bij DOCTORS AT SOAP, je gaat niet weg zonder even te kunnen genieten van die heerlijke Kushmi tea.

Vanwege haar eigen achtergrond als schoonheidsspecialiste krijgt Floor ook altijd veel vragen over huidverbetering. Haar eigen ervaring met peelings maakt dat ze op dat vlak beschikt over veel kennis. Je kan dan ook altijd bij haar terecht voor huidadvies of advies met betrekking tot huidverzorging. Welke crème geschikt is voor jouw huid? Floor kijkt met haar deskundig oog en adviseert graag, al dan in overleg met een van de artsen.

En heb je vragen over een DOCTORS AT SOAP behandeling? Natuurlijk kan je rechtstreeks met je arts te overleggen, maar vraag het ook gerust aan Floor.