MEET OUR DOCTORS

 

Een gezonde huid is je visitekaartje. En daar helpen wij je graag bij. Binnen het team van DOCTORS AT SOAP zijn artsen, chirurgen en specialisten werkzaam, die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en behandelingen.

Marguerite van Randwijck

Marguerite van Randwijck

Medische Directeur en cosmetisch arts Amsterdam

Drs. Marguerite van Randwijck heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit Leiden en heeft aansluitend als academisch huisarts gewerkt bij de Universitaire Huisartsenpraktijk van het VU medisch centrum. In 2011 is Marguerite in Nederland opgeleid tot cosmetisch arts. Haar specialiteit is onderhoud van de huid en het verminderen van de vermoeide blik (wallen/kringen/wangen).

Lees meer over Marguerite

Diederik van Imhoff

Diederik van Imhoff

Chef de Clinique en cosmetisch arts Den Haag en arts Amsterdam

Diederik van Imhoff is ruim vijf jaar arts geweest binnen de chirurgie, waarbij hij veel ervaring heeft opgedaan in de klein chirurgische ingrepen. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland waaronder Australië en Zuid-Afrika. Dit maakt Diederik de perfecte leading doctor van DOCTORS AT SOAP’s small surgical treatments. Kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste factoren binnen zijn werk.

Lees meer over Diederik

Maartje de Bie

Maartje de Bie

Chef de Clinique en cosmetisch arts Amsterdam

Na haar studie geneeskunde en haar specialisatie tot huisarts aan het VU Medisch Centrum te Amsterdam is Maartje 8 jaar als huisarts werkzaam geweest. Haar jarenlange ervaring als huisarts maakt dat ze goed kan luisteren en analyseren. Een behandelplan opstellen, waarin de wensen en behoefte van de client goed naar voren komen is haar kracht.

Lees meer over Maartje

Ninette van Es

Ninette van Es

Cosmetisch Arts Amsterdam

Drs. Ninette van Es heeft -net als Mirthe- geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. In 2002 ging ze in opleiding tot orthopedisch chirurg vanuit het AMC, waarbij zij in deze jaren veel ervaring heeft opgedaan met chirurgische ingrepen. Uiteindelijk heeft ze in 2008 besloten over te stappen naar de huisartsgeneeskunde omdat ze de geneeskunde weer in de volle breedheid van het vak wilde uitoefenen.

Lees meer over Ninette

Esther Mesters

Esther Mesters

Plastisch Chirurg Eindhoven

Hangende oogleden komen heel vaak voor en heel veel mensen hebben er last van. Weet je een goede dokter voor een ooglidcorrectie? Die vraag kregen onze artsen dan ook regelmatig. Om die reden werkt DOCTORS AT SOAP samen met plastisch chirurg Esther Mesters van COSMEDIC. Want Esther staat erom bekend dat zij met haar operatietechniek een sneller herstel bereikt met vrijwel geen blauwe plekken. En net zo belangrijk, Esther doet de operatie met de NO TRACE FACE techniek: je ziet niet dat je behandeld bent…

Lees meer over Esther

Esther de Vries

Esther de Vries

Chef de Clinique en cosmetisch arts Eindhoven

Drs. Esther de Vries heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Daarna heeft ze 4 jaar ervaring opgedaan binnen de interne geneeskunde  en longgeneeskunde. Hierdoor heeft zij een brede en analytische blik ontwikkeld en weet ze goed wanneer ze behandelingen wel en niet veilig kan inzetten bij onderliggende ziekten. Integriteit, goed luisteren naar de wensen van de patiënt en de tijd nemen voor het rustig bespreken van het te verwachten resultaat vindt ze erg belangrijk.

Lees meer over Esther

Mariëlle Veldkamp

Mariëlle Veldkamp

Cosmetisch arts Amsterdam

Drs. Mariëlle Veldkamp heeft geneeskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna heeft zij als arts ruime ervaring opgedaan, eerst binnen de interne geneeskunde en sinds 2015 als huisarts in Amsterdam. Hierdoor heeft zij een brede blik ontwikkeld en heeft zij verstand van de fysiologie van het verouderingsproces van o.a. de huid en wat daar eventueel aan te doen. Daarnaast maakt haar werk als huisarts dat zij goed kan luisteren naar de wensen en behoeften van de cliënt.

Lees meer over Mariëlle

Mirthe van der Putten

Mirthe van der Putten

Cosmetisch arts Eindhoven

Drs. Mirthe van der Putten heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Daarna is zij als arts ruim vijf jaar werkzaam geweest binnen de chirurgie en plastische chirurgie, waarbij zij veel ervaring heeft opgedaan met kleine chirurgische ingrepen en is haar gevoel voor esthetiek zeer goed ontwikkeld.

Lees meer over Mirthe

Margaret van Poelgeest

Margaret van Poelgeest

Chef de clinique en cosmetisch arts Utrecht en arts Den Haag en Amsterdam

Een gezonde huid is je visitekaartje. En daar helpen de artsen van DOCTORS AT SOAP je altijd bij. Binnen ons team is Margaret is de arts met als speerpunt huidproblematiek en het behandelen van hyperpigmentatie. Een heel veel voorkomend probleem waar met onze PLEXR treatment, peelings en medicatie heel veel aan te verbeteren is.

Lees meer over Margaret

David Mosmuller

David Mosmuller

Cosmetisch arts Amsterdam

Na jarenlange ervaring op het gebied van plastische, algemene chirurgie, psychiatrie en huisartsgeneeskunde heeft David uiteindelijk in de cosmetische geneeskunde zijn passie gevonden. Door zijn precieze en nauwkeurige manier van werken is het ‘NO TRACE FACE’ principe hem op het lijf geschreven.

Lees meer over David

Elizia Soares

Elizia Soares

Chef de Clinique en cosmetisch arts Rotterdam

Dokter Elizia Soares is zowel geboren, getogen als opgeleid in Rotterdam. Ze is een rasechte Rotterdamse met idem mentaliteit: down to earth, pragmatisch en oplossingsgericht. Omdat ook Elizia vindt dat je eigen gezicht al goed genoeg is, werkt ze uitsluitend volgens het NO TRACE FACE concept.

Lees meer over Elizia

Floor Kliffen

Floor Kliffen

Assistente Amsterdam

Floor is hét aanspreekpunt voor DOCTORS AT SOAP Amsterdam. Naast het feit dat ze heel veel logistieke zaken met betrekking tot het reilen en zeilen van DOCTORS AT SOAP regelt, staat Floor ook altijd direct voor je klaar met een heerlijk capuccino of kopje thee.

Lees meer over Floor