MEET OUR DOCTORS

Een gezonde huid is je visitekaartje. En daar helpen wij je graag bij. Binnen het team van DOCTORS AT SOAP zijn artsen, chirurgen en specialisten werkzaam, die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en behandelingen.

David Mosmuller

David Mosmuller

Co-Owner, Medisch Directeur en arts Amsterdam

Na jarenlange ervaring op het gebied van plastische, algemene chirurgie, psychiatrie en huisartsgeneeskunde heeft David uiteindelijk in de cosmetische geneeskunde zijn passie gevonden. Door zijn precieze en nauwkeurige manier van werken is het ‘NO TRACE FACE’ principe hem op het lijf geschreven.

Lees meer over David

Diederik van Imhoff

Diederik van Imhoff

Chef de Clinique en cosmetisch arts Den Haag en cosmetisch arts Amsterdam

Diederik van Imhoff heeft geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is lid van de NVCG. Diederik is ruim vijf jaar arts geweest binnen de chirurgie, waarbij hij veel ervaring heeft opgedaan in de klein chirurgische ingrepen. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland waaronder Australië en Zuid-Afrika. Dit maakt Diederik een perfecte leading doctor van DOCTORS AT SOAP.

Lees meer over Diederik

Ninette van Es

Ninette van Es

Arts Amsterdam en Utrecht

Drs. Ninette van Es heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. In 2002 ging ze in opleiding tot orthopedisch chirurg vanuit het AMC, waarbij zij in deze jaren veel ervaring heeft opgedaan met chirurgische ingrepen. Uiteindelijk heeft ze in 2008 besloten over te stappen naar de huisartsgeneeskunde omdat ze de geneeskunde weer in de volle breedheid van het vak wilde uitoefenen.

Lees meer over Ninette

Martine Nipshagen

Martine Nipshagen

Arts Amsterdam en Haarlem

Drs. Martine Nipshagen studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en slaagde in 2003 Cum Laude voor haar artsexamen. Daarna deed zij als praktiserend arts ruime ervaring op binnen de Plastische Chirurgie en Medische Microbiologie. Daarnaast heeft zij meerdere publicaties in internationale medische vakbladen op haar naam staan. 

Lees meer over Martine

Esther de Vries

Esther de Vries

Chef de Clinique en arts Eindhoven

Drs. Esther de Vries heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Daarna heeft ze 4 jaar ervaring opgedaan binnen de interne geneeskunde  en longgeneeskunde. Hierdoor heeft zij een brede en analytische blik ontwikkeld en weet ze goed wanneer ze behandelingen wel en niet veilig kan inzetten bij onderliggende ziekten. 

Lees meer over Esther

Mirthe van der Putten

Mirthe van der Putten

Arts Utrecht, Amsterdam en Eindhoven

Drs. Mirthe van der Putten heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Daarna is zij als arts ruim zeven jaar werkzaam geweest binnen de chirurgie en plastische chirurgie, waarbij zij veel ervaring heeft opgedaan met kleine chirurgische ingrepen, mede hierdoor heeft zij haar gevoel voor esthetiek sterk ontwikkeld.

Lees meer over Mirthe

Merel Isa Eefting

Merel Isa Eefting

Arts Den Haag

Drs. Merel Eefting studeerde geneeskunde aan de Universiteit Leiden. Ruim 10 jaar is zij werkzaam geweest op verschillende ziekenhuisafdelingen in Nederland en de Nederlandse Antillen. Zij is een gecertificeerd FCCS arts (opgeleid door de Society of Critical Care Medicine, California USA).

Lees meer over Merel

Anne Mieke Geel

Anne Mieke Geel

Arts Rotterdam, Den Haag en Eindhoven

Na het gymnasium afgerond te hebben, heeft Anne-Mieke (1973) eerst een jaar medische biologie aan de VU in Amsterdam gestudeerd, alvorens zij naar Antwerpen vertrok om daar haar studie geneeskunde aan de UA te doen. Deze studie heeft zij met een onderscheiding afgerond.

Lees meer over Anne Mieke

Esther Mesters

Esther Mesters

Plastisch Chirurg Eindhoven

Hangende oogleden komen heel vaak voor en heel veel mensen hebben er last van. Weet je een goede dokter voor een ooglidcorrectie? Die vraag kregen onze artsen dan ook regelmatig. Om die reden werkt DOCTORS AT SOAP samen met plastisch chirurg Esther Mesters van COSMEDIC. 

Lees meer over Esther

Marcella Leeuw

Marcella Leeuw

Hoofd assistent Amsterdam

Marcella is hét aanspreekpunt voor DOCTORS AT SOAP Amsterdam. Naast het feit dat ze heel veel logistieke zaken met betrekking tot het reilen en zeilen van DOCTORS AT SOAP regelt, staat Marcella ook altijd direct voor je klaar met een heerlijk capuccino of kopje thee.

Lees meer over Marcella