Adriana Pereira

Cosmetisch arts Den Haag

Drs. Adriana Pereira is geboren in Colombia en heeft daar geneeskunde gestudeerd. Ze heeft uitgebreid ervaring opgedaan op zowel de afdeling Plastische Chirurgie en Dermatologie. Daarnaast is ze ook werkzaam geweest bij de Spoedeisende Hulp en op de afdeling Infectieziekten.

In Nederland heeft Adriana aan het Leids Universitair Medisch Centrum haar Nederlandse artsenopleiding gevolgd. Zij heeft zich nadien gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde en ruime ervaring opgedaan bij verschillende klinieken in Nederland.

Drs. Adriana Pereira is lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en de American Academy of Aesthetic Medicine (AAAM) en beschikt over een diploma ‘Aesthetic Medicine’ van de AAAM. Ook volgt zij de profielopleiding van de NVCG en een Master in Aesthetic Medicine and Antiaging in Spanje. Het is haar kracht dat ze zich vakinhoudelijk wil blijven ontwikkelen en zo altijd op de hoogte is van de laatste behandeltechnieken.

Cosmetische Geneeskunde combineert haar passie voor Dermatologie en Plastisch Chirurgie in een perfect evenwicht.

Haar motto is: “Beter, mooier of jonger mag en kan altijd, als het maar in balans blijft met je eigen kenmerken en als je jouw unieke zelf maar in de spiegel kan blijven herkennen.” Ze is een expert in kleine hoeveelheden botox en fillers met een groots effect en heeft heel veel positieve reviews over de LIP LIFT treatment. Vanzelfsprekend op de No Trace Face® manier: met micro injecties de lippen voller maken, een lift geven en de lijntjes verwijderen.

BIGNR: 9919359001

ESTHER DE VRIES