Esther Mesters

Plastisch Chirurg Eindhoven

Hangende oogleden komen heel vaak voor en heel veel mensen hebben er last van. Weet je een goede dokter voor een ooglidcorrectie? Die vraag kregen onze artsen dan ook regelmatig. Om die reden werkt DOCTORS AT SOAP samen met plastisch chirurg Esther Mesters van COSMEDIC. Want Esther staat erom bekend dat zij met haar operatietechniek een sneller herstel bereikt met vrijwel geen blauwe plekken. En net zo belangrijk, Esther doet de operatie met de NO TRACE FACE techniek: je ziet niet dat je behandeld bent…

Dr. Esther Mesters heeft spreekuur in de COSMEDIC CONSULTATION ROOM bij DOCTORS AT SOAP aan de Nieuwe Emmasingel in Eindhoven. En als je nou niet in Eindhoven woont? Boek dan een FACETIME CONSULT in!

Uniek in Nederland: Alle cosmetisch artsen van de DOCTORS AT SOAP vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven staan via online videoscreens in rechtstreekse verbinding staan met elkaar en met plastisch chirurg Esther Mesters. Zo kan er altijd een (gratis) consult met zowel patiënt, cosmetisch arts en plastisch chirurg gerealiseerd worden.

Indien er uit het (video)consult blijkt dat er een indicatie is voor een ooglidcorrectie kan een week later de operatie worden ingepland. Alle operaties zullen in het Sint Annaziekenhuis in Geldrop plaatsvinden. De hechtingen worden een week later verwijderd door je eigen cosmetisch arts. De eindcontrole vindt na 6 tot 8 weken plaats en wordt dit (via videoverbinding) weer gedaan door Esther Mesters. Zo hoef je minimaal te reizen naar Eindhoven en ben je in handen van 2 bekwame artsen.

BIGNR: 19043498801