Roderic Schwirtz

Cosmetisch arts Eindhoven, Haarlem en Amsterdam

Drs. Roderic Schwirtz studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Nadat hij in 2018 afstudeerde, heeft hij ruime ervaring opgedaan als arts bij de afdeling algemene chirurgie. Op dit moment is hij bezig met promotie onderzoek naar de esthetische resultaten na schisis (hazenlip) reconstructie op de afdeling plastische chirurgie van het Amsterdam UMC. Hierdoor heeft hij een goed oog en goed gevoel ontwikkeld voor de esthetiek.

Zijn studie en werkzaamheden binnen de geneeskunde heeft hij altijd gecombineerd met hockeyen op topniveau. Zo heeft hij onder andere gespeeld voor jong oranje en is hij nu nog te bewonderen in de hoogste competitie van Nederland bij hockeyclub Hurley.

Roderic is intern opgeleid bij Doctors at Soap en overtuigd van het ‘No Trace Face’ concept. Hierdoor is hij gespecialiseerd in de behandelingen met Botox, fillers en algehele huidverbeterende therapieën. Kwaliteit en klantgerichtheid staan bij hem centraal, waardoor hij op een ontspannen manier de wensen van zijn cliënt bespreekt en streeft naar een natuurlijke en verfrissende look.

Roderic draait spreekuren in onze klinieken in Amsterdam, Haarlem en Eindhoven

BIGNR: 69925071001

MIRTHE VAN PUTTEN