Prescription - Doctors At Soap

 

NOW EVERYBODY HAS THE POWER TO MAKE SMART BEAUTY CHOICES

 

Met Prescription maken Soap Treatment Store en Doctors At Soap het mogelijk dat professionele huidverbetering toegankelijk is voor iedereen, en dat gewoon bij je thuis. Hoe werkt dat? Prescription biedt een collectie van actives en vehicles, die je kunt mixen & matchen zodat je zelf je professional skin improvement creëert.

En weet je niet welke actives voor jouw huid geschikt zijn? Doe dan onze unieke smart beauty quiz en je ontvangt direct een personalized prescription met instructies hoe je de actives moet gebruiken.

 

Prescription - Doctors At Soap  

MEET AIDA… YOUR SMART SKIN EXPERT

 

Hello, I am Aida, your smart skin expert. Ik weet alles van huidverbetering, ingrediënten, doseringen, skin concerns, actives, werkstoffen en nog veel veel meer…. Ik sta altijd voor je klaar om je een persoonlijk voorschrift te geven voor welke ingrediënten jij nodig hebt, zodat jij ook die ideale huid krijgt. Wil je ook een personalized prescription? En wil je weten welke actives ik je voorschrijf en hoe deze te gebruiken? Ik nodig je graag uit om de smart beauty quiz met mij te doen.

 

Prescription - Doctors At Soap

 

AN ACTIVE? WHAT’S THAT?

 

Actives zijn fluids met een hoge concentratie van één werkstof, die er opgericht is een huidprobleem gericht en snel aan te pakken. Glycolic acid 10%, mandelic acid 20%, salicylic acid + azalaic acid 7%, retinol palmitate 3.7%, ascorbic acid 20% en meso cocktail. Door de actives te mixen & matchen met een cleanser of een cream creëer je de beste treatment voor jouw huid. Wil je weten welke mix & match voor jou geschikt is? Doe de smart beauty quiz….of shop de actives direct.

 

DOCTORS AT SOAP werkt met de hyaluronzuur fillers van: