Deel jouw ervaring met DOCTORS AT SOAP

Je weet pas het hoe het is als je het zelf hebt gedaan. Daarom waarderen wij het zeer dat onze cliënten eerlijk hun ervaring delen met ons en (potentiële) andere cliënten.

Graag horen we wat jij van ons en de behandeling vond. Hieronder heb je de mogelijkheid om je ervaring te delen c.q. een review te plaatsen.

Je kunt je mening geven over bijvoorbeeld de behandelend arts, het consult, de behandeling en hoe je de nazorg hebt ervaren.
Indien gewenst kan dit uiteraard volledig anoniem met alleen je initialen.

Alvast bedankt voor je bijdrage.

Amsterdam

Deel je ervaring

Laat ons weten wat je van de behandeling in Amsterdam vond en schrijf een review op Google Reviews, Kliniekervaringen.nl of op onze Facebookpagina.

Deel je ervaring - Google ReviewsDeel je ervaring - Kliniekervaringen.nlDeel je ervaring - Facebook

Eindhoven

Deel je ervaring

Laat ons weten wat je van de behandeling in Eindhoven vond en schrijf een review op Google Reviews, Kliniekervaringen.nl of op onze Facebookpagina.

Deel je ervaring - Google ReviewsDeel je ervaring - Kliniekervaringen.nlDeel je ervaring - Facebook

Den Haag

Deel je ervaring

Laat ons weten wat je van de behandeling in Den Haag vond en schrijf een review op Google Reviews, Kliniekervaringen.nl of op onze Facebookpagina.

Deel je ervaring - Google ReviewsDeel je ervaring - Kliniekervaringen.nlDeel je ervaring - Facebook

Utrecht

Deel je ervaring

Laat ons weten wat je van de behandeling in Utrecht vond en schrijf een review op Google Reviews of op onze Facebookpagina. Deel je ervaring - Google Reviews Deel je ervaring - Facebook

Rotterdam

Deel je ervaring

Laat ons weten wat je van de behandeling in Rotterdam vond en schrijf een review op Google Reviews of op onze Facebookpagina. Deel je ervaring - Google ReviewsDeel je ervaring - Facebook

Ervaringen

Hoe anderen ons hebben ervaren

DOCTORS AT SOAP Amsterdam
Behandeling: Fillers

Maartje is een geweldige arts, ze gaat voor een mooi natuurlijk resultaat. Ze is heel eerlijk en zegt precies waar het op staat. Ik laat me af en toe beetje botox inspuiten het is altijd mooi en natuurlijk. Mijn lippen heb ik wel eens op andere plekken laten doen. Maar Maartje kan toveren geloof ik, niks blauwe plekken of een duck face, gewoon een mooie bij mij passend mond! Ik vind als je voor subtiele wil gaan je bij Maartje aan het juiste adres bent.

Ki

DOCTORS AT SOAP Amsterdam
Behandeling: Botox

Ik kom als een tijdje bij Doctors At Soap vaak voor botox, dat doet ze zo mooi en subtiel. Ik hou zelf heel erg van fris en natuurlijk, ik had al eerder mijn lippen op wat andere adresjes laten doen, maar het was het steeds net niet. Of toch iets te groot of bultjes . Ik vertrouw maartje blind dus heb ik mijn lippen bij haar laten doen. Ten eerste 0 pijn. 0 blauwe plekken . En 1 dagje lichte zwelling . Ik zelf vind dat het echt mooi gedaan is ben zo blij net iets meer. Mooie aan maartje is ze heeft passie voor haar vak dus zou ze nooit iets doen waar ze zelf niet achter staat. Ik kan haar aan iedereen die aanraden die van de frisse vrouwen uitstraling houdt, zo noem ik dat frisse vrouw 🙂

M

DOCTORS AT SOAP Eindhoven
Behandeling: Fillers & Tixel

Inmiddels heb ik twee behandelingen ondergaan, fillers en een Tixel behandeling.
Doctors at Soap in Eindhoven geeft vooraf aan de behandelingen op professionele wijze uitleg van de behandeling. Vragen wat je verwacht van de behandeling en geven eerlijk aan wat je kunt verwachten. Ze stellen je op je gemak, persoonlijk en zorgzaam. Ik ben heel blij met de resultaten, filler behandeling en een Tixel behandeling.

Barbara

DOCTORS AT SOAP Eindhoven
Behandeling: Injectables & Tixel

Ik kom ongoing bij Doctors At Soap in Eindhoven.
Esther is super professioneel, aardig, attent, empathisch, super advies, oprecht.
Daarnaast vind ik de andere medewerkers ook altijd oprecht, aardig en attent.

Annemiek

Voor en na foto´s behandelingen

Tixel behandeling

Resultaat na een Tixel behandeling aan het gehele gezicht.

Filler behandeling

Resultaat na een Filler behandeling aan het gezicht.

Tixel behandeling met Restylane Skinbooster

Resultaat na een Tixel behandeling met Restylane Skinbooster aan de hals.

DOCTORS AT SOAP werkt met de hyaluronzuur fillers van: