Medische peelings

Neostrata peelings

De Neostrata peeling in verschillende sterktes is zeer geschikt om de doffere, vale huid met fijne lijntjes weer stralend, strakker en steviger te laten worden. Je kan een peeling eenmalig doen of als kuur.

  • Goede voorbereiding is belangrijk
  • Eenmalige peeling of een kuur
  • Perfecte peelingtime als de ‘R’ in de maand zit
  • NO TRACE FACE®
  • Behandeling door ervaren artsen

Alles wat je altijd al over peelings wilde weten.

Waarvoor is een Neostrata peeling?

Oorzaken van een doffere, vale huid met fijne lijntjes zijn zonneschade, normale veroudering of huidbeschadiging als gevolg van roken. De Neostrata peeling in verschillende sterktes is zeer geschikt om de doffere, vale huid met fijne lijntjes weer stralend, strakker en steviger te laten worden. Je kan een peeling eenmalig doen of als kuur.

PEELINGKUUR

Een kuur raden we aan bij huidproblemen zoals zonneschade, pigmentvlekken, acne en veroudering. De kuur van 4-6 glycolzuur peelings wordt ondersteunt door glycolzuur 15% thuis met de Neostrata Home Care kit.

EENMALIGE PEELING

Na een peelingkuur de huid opfrissen of weer even activeren kan natuurlijk ook. We adviseren om ca 6 maanden na de kuur een eenmalige glycolzuurpeeling. Op deze manier houdt u de huidcellen geactiveerd en behoudt de huid zijn elasticiteit.

Hoe werkt een peeling?

De werking van een peeling berust op een gecontroleerde huidbeschadiging van de huid waardoor deze geactiveerd wordt, zichzelf hersteld en in een betere conditie is dan voor de behandeling. Een huid in topconditie is stralend, zacht en egaal.

Een glycolzuurpeeling is een oppervlakkige peeling, waardoor je behoudens enige roodheid en lichte schilfering over het algemeen geen hinder hebt. Je sociale en werkende leven kan gewoon door gaan (hockeyveld, vriendinnen, werkafspraken etc). Er bestaan ook andere peelings, die dieper in de huid gaan, maar die hebben ook weer kans op bijwerking. Voor 95% van de mensen die wij hier zien, volstaat de glycolzuurpeeling voor een goede huidconditie. Zwaarder is echt niet nodig.

Hoe is de voorbereiding?

Belangrijk hierbij is een goede voorbereiding. Zonder voorbereiding is er namelijk meer kans op irritatie, zoals korstvorming, door de peeling. Voor dat je kan starten met een glycolzuurpeelingkuur, dien je thuis eerst 2 weken de huid voor te behandelen met de Neostrata Homecare Kit (69,50) passend bij je huidtype. De Homecare Kit bevat 2 flacons. Een flacon met cleanser om de huid te ontvetten en een crème met 15% glycolzuur om de huid te laten wennen. Instructies over het precieze gebruik hiervan krijg je tijdens het (gratis) consult van je arts.

Is een peeling eenmalig?

Als je je huid goed wilt onderhouden en stimuleren, hoort een peeling eigenlijk standaard 1x per jaar in je verzorgingsregime te staan om je huid in topconditie te krijgen en te houden. Medische glycolzuur peelings helpen bij vormen van:

  • tekenen van huidveroudering,
  • acne
  • pigmentvlekken
  • rokershuid
  • verbeteren huidstructuur/poriën
Do's & Don'ts van een peeling

Belangrijk om te weten! Do’s & Don’ts na een medische peeling

DO’S BIJ ROODHEID EN ZWELLING
• Als er een lichte roodheid zichtbaar is, dan kan je dit licht camoufleren. Een lichte zwelling of roodheid verdwijnt meestal binnen 1 – 2 dagen.
BESCHERMING
• Gebruik dagelijks de aanbevolen gezichtsverzorging en SPF volgens voorschrift.
DON’TS 1STE 48 UUR
• Wrijf of masseer het behandelde gebied niet. Dep de huid na het wassen voorzichtig droog met een zachte handdoek.
• Vermijd irriterende producten.
• Vermijd extreme sport, sauna en UV-licht.
• Gevoelige huid? Gebruik geen make-up.
1STE 2 WEKEN
• Onderga geen gezichtsbehandeling.
• Vermijd blootstelling aan zonlicht en gebruik dagelijks SPF volgens voorschrift (om pigmentvlekken te voorkomen).
TIP: • Najaar en winter zijn dé seizoenen voor een medische peeling!

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan bijvoorbeeld via de mail. doctors@doctorsatsoap.com

PRIJZEN

Testimonials

40PLUS ACNÉ

En dan ben je boven de 40 en dan krijg je ineens weer last van puistjes! Als puber had ik acné, daarna ging het jaren goed en nu ik dus de 40 gepasseerd ben, begint het weer. Van die onderhuidse. Fijn die hormonale schommelingen, not!

Gelukkig hoorde ik van mijn vriendin van de glycolzuurpeeling bij DOCTORS AT SOAP. Ik gebruik de thuiskit als een soort dagcreme en doe daar 1x per 3 maanden een peeling. En weg zijn die puistjes!! Nergens meer last van en mijn huid is in topconditie. Wat een oplossing.

Brigitte (46 jaar)

PIGMENTVLEKKEN

Ik had al van alles geprobeerd om die pigmentvlekken in mijn nek te laten verdwijnen, maar niets hielp echt. Bij DOCTORS AT SOAP stelden ze voor om medicatie te combineren met een peelingkuur. Zo gezegd, zo gedaan:

Ik begon met de Pigmentkit van Neostrata in combinatie met een recept van de apotheek. Na 2 weken kreeg ik  mijn 1e peeling. Na 4 weken kreeg ik mijn 2e peeling en bekeken we de foto’s die de allereerste keer waren gemaakt. Wat een verschil: het vergt wat therapietrouw van mij, maar mijn hele huid is nu weer egaal!

Danielle (50 jaar)

GEZONDE HUID NA ROKEN

Door mijn rookverleden was mijn huid dof, grof en grauw eigenlijk. Je zag het wel een beetje, gewoon wat ouder dat mijn niet rokende vriendinnen. Dus toen ik gestopt was, wilde ik mezelf verwennen/ belonen met een opfrisser voor mijn huid.

Een glycolzuurpeeling kuur is goed voor iedere huid, maar zeker voor die van mij. Een hele fijne frisse ondersteuning. In de winter moest ik altijd make-up op om mijn vale huid te camoufleren, door de peelings is mijn huid nu roze, glanzend en sterk. Zo cadeautje gun je iedereen! Dank voor het goede advies, DOCTORS AT SOAP!

Isabelle (35 jaar)

DOCTORS AT SOAP werkt met: