Vergoedingen bij DOCTORS AT SOAP

Steeds meer skin & laser behandelingen worden vergoed door de zorgverzekering in het aanvullende verzekeringspakket. DOCTORS AT SOAP is aangesloten bij de Vereniging van Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en bij de Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Iedere huidtherapeut heeft een AGB code. Dit is van belang om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Welke behandelingen worden vergoed?

In 2020 worden de volgende behandelingen vergoed:

 

Is er een doorverwijzing nodig?

Huidtherapeuten zijn direct toegankelijk, wat inhoudt dat er geen verwijzing van arts of specialist nodig is, tenzij de zorgverzekeraar daar specifiek vraagt. In dat geval laten wij de diagnose dubbel checken door één van onze artsen en kunnen zij de doorverwijzing geven. Je bent dus in hele goede medische handen.

Hoeveel krijg ik vergoed?

Dat is afhankelijk van de zorgverzekeraar en ligt tussen de € 50,- tot wel €700,- per jaar. Zeer de moeite waard om even uit te zoeken. De vergoedingen zijn altijd gerelateerd aan de behandeling en niet aan eventuele producten voor thuisonderhoud.

 

Hoe krijg ik de behandeling vergoed?

De behandeling reken je af bij DOCTORS AT SOAP. Je krijgt een factuur mee en we sturen een factuur naar je e-mailadres. Deze stuur je door naar de zorgverzekeraar. Vaak wordt het gedeclareerde bedrag binnen 14 dagen overgemaakt.

 

Kan ik een persoonlijk advies krijgen?

Uiteraard kun je een persoonlijk advies krijgen. Wil je graag een persoonlijk advies over de beste behandeling voor jouw skin of hair concern en over de vergoedingsmogelijkheden? Boek dan een afspraak voor een gratis consult bij een van onze huidtherapeuten in Amsterdam of Eindhoven.