We zien het eigenlijk best vaak tijdens de heerlijk pedicure van SOAP TREATMENT STORE: spataderen op onder en bovenbenen. Helaas komt dit vervelende euvel vaak voor. Gelukkig is er wat aan te doen! Daarom nieuw bij de artsen van DOCTORS AT SOAP de VEIN KILLER TREATMENT. Speciaal hiervoor is DOCTORS AT SOAP een samenwerking aangegaan met drs Kajal Surajbali, spataderspecialist. Iedere zaterdag heeft zij spreekuur op de Van Baerlestraat 122 in Amsterdam. Zo heb je nog voor de zomervakantie mooie egale bruine benen zonder spataderen.

Kom ik in aanmerking voor de VEIN KILLER TREATMENT?

Book rustig een gratis consult in bij Kajal zodat zij kan beoordelen of je in aanmerking komt voor de simpele VEIN KILLER TREATMENT, ofwel sclerocompressietherapie. Deze behandeling wordt ook wel het “wegspuiten” van de spataderen genoemd en is geschikt voor de kleine tot middelgrote spataderen.
Behandeling
Bij sclerocompressietherapie is verdoving niet nodig, doordat er een zeer fijne injectienaald wordt gebruikt.  De aderen worden aangeprikt, waarna een vloeistof (Aethoxysclerol) zal worden ingespoten. Hierdoor ontstaat een steriele ontstekingsreactie in de ader. Daarna draag je wel even een steunkous, want de beschadigde vaatwanden moeten op elkaar gaan plakken. Hierdoor verschrompelt de spatader geleidelijk aan en verdwijnt hij uiteindelijk. Na deze behandeling nemen andere bloedvaten de functie over. Een andere optie is foamen. Bij het foamen van de ader wordt dezelfde vloeistof gebruikt als die bij het ‘gewone’ scleroseren, alleen is hier een kleine hoeveelheid lucht aan toegevoegd zodat er schuim ontstaat. Foam heeft in vergelijking met gewone vloeistof een grotere werking en bereik. Vaak vindt de behandeling in etappes plaats. Afhankelijk van het aantal spataderen en injecties die nodig zijn, kom je één of meerdere keren terug bij dokter Kajal.

Voor meer informatie over prijzen van de VEIN KILLER TREATMENT, klik hier.
Wil je een afspraak inplannen, book dan hier