Een mooi decolleté heeft een goed verzorgde huid die zo min mogelijk getekend wordt door rimpels.
Samen met het gezicht, de hals en de handen is het decolleté één van de delen die het snelst veroudert. Dat komt o.a. doordat deze huid door de jaren heen het meest worden blootgesteld aan zonlicht.
Door die huidveroudering krijgen vrouwen op een bepaalde leeftijd decolletérimpels. De één krijgt er wat meer last van dan de ander. Dit heeft te maken met genen en huidskleur. Blootstelling aan zonlicht, voeding en verzorging zijn ook allemaal factoren die invloed kunnen hebben op het uiterlijk van de decolleté.

Decolleté rimpels laten verwijderen
Doctors At Soap kan rimpels in je decolleté verwijderen. Om de snel verslappende huid huid van de decolleté te behandelen, bieden wij verschillende behandelingen, die we indien nodig ook mooi kunnen combineren. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een hyaluronzuur behandeling met Restylane Skinbooster en/of een Tixel behandeling.
Met Restylane Skinboosters brengen de artsen van Doctors At Soap de huidconditie van je decolleté naar een optimaal niveau, zodat deze er weer gladder, gezonder en veerkrachtiger uit gaat zien.
Restylane Skinboosters bestaan uit hyaluronzuur en worden oppervlakkig ingebracht. Lees hier meer over onze skinboosters.
Een Tixelbehandeling voor je decolleté is vergelijkbaar met die van een CO2 laser, maar met een minder lange down time en minder bijwerkingen. De Tixel werkt op basis warmte. Lees hier meer over een tixelbehandeling bij Doctors At Soap
Beide behandelingen zijn zeer effectief tegen decolleté rimpels.
Onze ervaren artsen adviseren je graag over welke behandeling voor jou het meest geschikt is, tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Vier met ons #Openingsummerseason en boek deze treatment met skinboosters  nu voor € 250,-